Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Maga, driady i mase treekinów
A na poważnie to teraz chyba jedną z lepszych welfickich jednostek będą właśnie treekiny poparte arcymagiem z magią life Przynajmniej moim zdaniem Do tego w corach driady i łucznicy, czasem może GR do ściągania maszyn W rarach to ja będę teraz wystawiał Wayów bo też łątwo mogą zdejmować maszynki albo magów ,którzy są pochowani gdzieś na tyłach
A na poważnie to teraz chyba jedną z lepszych welfickich jednostek będą właśnie treekiny poparte arcymagiem z magią life Przynajmniej moim zdaniem Do tego w corach driady i łucznicy, czasem może GR do ściągania maszyn W rarach to ja będę teraz wystawiał Wayów bo też łątwo mogą zdejmować maszynki albo magów ,którzy są pochowani gdzieś na tyłach
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Treeman jest teraz słabszy. Nie ma go gdzie schować i łatwiej go ściągać z maszynek Poza tym łatwo utyka w oddziałach z paroma szeregami ( wystarczą 3 i w praktyce wrogi oddział testuje się na stutbornie ). Treekiny są fajniejsze. Maja więcej ataków i nie dużo mniejszą siłą no i stałą ilość stompów Zresztą. Ja tam zawsze lubiłem ten oddział
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Możesz mówić co chcesz ale ja i moi kumple wiedzą że w grach towarzyskich często ich wystawiałem
PS. Oczywiście nie w takich ilościach jak wystawiać sie będzie teraz Max 3-4
PS. Oczywiście nie w takich ilościach jak wystawiać sie będzie teraz Max 3-4
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no, luz. Z mojej strony jak zawsze była to swego rodzaju hiperbolizacja połączona z mała prowokacjąSkavenblight pisze:Zbieram armię od kwietnia i treekiny były pierwszym oddziałem, jaki złożyłam Teraz się okazuje, że to nie taki failPiotras pisze:Zaraz się okaże, że wszyscy gracze WE to fani treekinów
Nie mogłem się powstrzymać, hehe.
Najpierw wchodzi efekt, potem miscast, zadziałanie właściwości lore jest efektem udanego czaru, więc najpierw leczysz ranę potem dostajesz miscast. Dlatego warto rzucać 3kę z lifa na 6 kościach, przy ifce negujesz miscast na 2+ i masz ładnego ripa na stole. :>
JestKalesoner pisze:Nie ma czegoś takiego w 8ed.
Masz minusy do strzelania do unitu wewnątrz czyli coś z kitrania zostało
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned