Ja to gdzieś widziałem... poszukiwane fotki figurek

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Ja to gdzieś widziałem... poszukiwane fotki figurek

Post autor: Mortipher »

Witam!
Szukam dwóch fotek pomalowanych figurek , które gdzieś widziałem ale jak to często bywa nie wiem gdzie.

Pierwsza z nich to fotka figurki bohatera HE z gamezone wzór z feniksem siedzącym na ręku. ( ta bardzo potrzebna)

Druga to bohater na orle ( nie wiem czy to był He czy Bretończyk ) była tu kiedyś na forum ale przekopałem je i nie trafiam na nią. ( ta ważna ale nie aż tak)
Jeśli ktoś wie albo ma proszę wrzućcie .

Założyłem nowy temat bo nie wiedziałem gdzie o to zapytać a takiego tematu do poszukiwań fotek modeli nie ma. Galeria natomiast wydaje się do tego dobrym miejscem..

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

rownie dobrze mogłeś napisać "szukam człowieka, bruneta lub blondyna i miał okulary, zidentyfikujcie go"
bardzo szczegółowy opis :roll:

Wolfgar
Chuck Norris

Post autor: Wolfgar »

Myśle r0m że demonizujesz, akurat figurek z gamezona z feniksem na ręku i to HE to chyba niewiele jest różnych, a z bretki jest taki chempion z realmów chyba że ma jakiegoś tam ptoka, jastrząb czy cuś. Temat fajny i myśle że przydatny.

Awatar użytkownika
cachorrinho
Plankton

Post autor: cachorrinho »

Ja chyba mam tą figurkę - elfa :) Ten bohater ma taką szczotkę na hełmie
Obrazek
Jeśli chcesz jej zdjęcie - figurki lub ją kupić :P pisz na PW

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Może szanowne państwo-draństwo zechce pomóc. Szukam alternatywnych wzorów figurek na Harpie i Furie Chaosu, macie jakieś propozycje?
Gdzieś, kiedyś, w którymś z tematów widziałem fajne modele ale nie potrafię ich odnaleźć.
F1!

:)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

quidamcorvus pisze:Może szanowne państwo-draństwo zechce pomóc. Szukam alternatywnych wzorów figurek na Harpie i Furie Chaosu, macie jakieś propozycje?
Gdzieś, kiedyś, w którymś z tematów widziałem fajne modele ale nie potrafię ich odnaleźć.
F1!

:)
IDŹ DO TEMATU DELFÓW - alternatywne figurki tam tego dużo :D

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Obrazek

Awatar użytkownika
Rafał_Pękala
Mudżahedin

Post autor: Rafał_Pękala »

Obrazek

ktoś wie co to za figurka i gdzie ją dostać?

ODPOWIEDZ