wspanialeGrazbird pisze:postaram się być.

hmmm... ktoś chce chalega ?

myślałem o Andrzeju ale się spóźniłem... no nic

może jak gracze się zjawią to rzucę rękawicą

wspanialeGrazbird pisze:postaram się być.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
co Wy z tymi jawnymi rozpiskami to za dużo nie zmienia, fajnie się przekonać że jednak ma coś innego niż oklepany standard...Thomas pisze: jawne rozpiski
Spoko, mi tam to nie przeszkadza, niech sobie będą tajne i ze scenariuszami z BSDmtrij pisze:Andrzej, wiele można mi zarzucić ale fascynacja BS to prawie potwarz
A scenariusze z niego przypadły mi do gustu
Jawne rozpiski to substytut imiennych bohaterów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
me2Marys pisze:Tajne rozpy są ok jeśli:
1) Jest niegrający sędzia który będzie mocno pilnował.
2) Będą w pizdu mocne karniaki za wałowanie
Jeśli te warunki będą spełnione to jestem ręcami i nogami za tym pomysłem.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.