Wrocław 2500pts 22.08.2010r "Salwą po salwie"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Re: Wrocław 2500pts 22.08.2010r "Salwą po salwie"

Post autor: Khuman »

Grazbird pisze:postaram się być.
wspaniale :D

hmmm... ktoś chce chalega ? :mrgreen:

myślałem o Andrzeju ale się spóźniłem... no nic :roll:

może jak gracze się zjawią to rzucę rękawicą :twisted: albo zagram jak na "PG" przystało :lol2: i będę liczył na szczęście w losowaniu 8) chyba tak zrobię :)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Wszystko pięknie, ale dlaczego nie zagramy jak biali ludzie? Czyli na scenariusze z RB?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Bo Dmtrij przeżywa fascynację Bastard Swordem. Ale spoko, przejdzie mu :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Andrzej, wiele można mi zarzucić ale fascynacja BS to prawie potwarz
A scenariusze z niego przypadły mi do gustu
Jawne rozpiski to substytut imiennych bohaterów
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Ale dlaczego wciągać na siłę jakieś BS na turnieje? Jeśli scenariusze z RB się nie sprawdzą, to wtedy można próbować kombinować.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Marys pisze:Ale dlaczego wciągać na siłę jakieś BS na turnieje? Jeśli scenariusze z RB się nie sprawdzą, to wtedy można próbować kombinować.
racja :)

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

jako że tym razem pojawię się na turnieju 2 postulaty: jawne rozpiski i scenariusze z RB

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Thomas pisze: jawne rozpiski
co Wy z tymi jawnymi rozpiskami to za dużo nie zmienia, fajnie się przekonać że jednak ma coś innego niż oklepany standard...

przynajmniej będzie więcej zabawy i elementów zaskoczenia :)

ale scenariusze ( jak podkreśliłem wcześniej, gdy Maryś się wypowiadał ) z RB

Andrzej
Pan Spamu

Dmtrij pisze:Andrzej, wiele można mi zarzucić ale fascynacja BS to prawie potwarz
A scenariusze z niego przypadły mi do gustu
Jawne rozpiski to substytut imiennych bohaterów
Spoko, mi tam to nie przeszkadza, niech sobie będą tajne i ze scenariuszami z BS :)
To i tak niewielka różnica, a zawsze to ciekawiej.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Tajne rozpiski promują oszustów i słabszych graczy

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Marys pisze:Tajne rozpiski promują oszustów i słabszych graczy
Wszedłem tylko na chwlę się pożegnać, zanim wyjadę o 7.30 rano, a tu takie piękne kwiatki :)

Wszyscy co grają na EURO to cieniasy i oszuści! :)

pzdr!

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Zapytaj się tych co grali z włochami :D U nas nie ma sędziego niegrającego, od dawna nikt nie sprawdza rozpisek i są kwiatki nawet z jawnymi, nie pamiętam kiedy ktokolwiek został ukarany za wałowanie... Więc tak uważam, że u nas tak to wygląda. A porównywanie ETC do lokala to lekko z dupy jest Morroku i Ty to wiesz.
P.S. Szczęśliwej drogi i nie daj się zabić w tym dzikim kraju.

Tajne rozpy są ok jeśli:
1) Jest niegrający sędzia który będzie mocno pilnował.
2) Będą w pizdu mocne karniaki za wałowanie

Jeśli te warunki będą spełnione to jestem ręcami i nogami za tym pomysłem.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Marys pisze:Tajne rozpy są ok jeśli:
1) Jest niegrający sędzia który będzie mocno pilnował.
2) Będą w pizdu mocne karniaki za wałowanie

Jeśli te warunki będą spełnione to jestem ręcami i nogami za tym pomysłem.
me2 :twisted:

co do ludzi którzy wałują nawet na jawne rozpiskach... to smutne i tyle nie ma żadnego usprawiedliwienia ( nawet psychoza rodziców ) bo tragedią jest jeśli ktoś chce wygrać za wszelką cenę , ba to już jest chore i podchodzi pod patologię :?

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

i to jest okradanie innych ze zwyciestwa. a jak zlodziej to pewnie i pijak . bo kazdy pijak to zlodziej. :lol2:
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Biorę kompa lub wydrukuję rozpiski nadesłane przez graczy. ci którzy ich nie doślą nie dość, że nie dostaną +3 punktów to muszą grać rozpiską jawną.
Maryś, każde złapane wałowanie (sytuacje o których rozmawialiśmy) to -1 punkt. Będe grającym sędzią ale gwarantuje Ci, że każdą zgłoszoną sytuację sprawdzę i z całą surowością ukarzę. Mnie samego tez będę do tych zasad odnosił, ew prosząc np Ciebie o ustalenie czy karniak MI się należy.
a -3 punkty w jednej bitwie to KRS i/lub DQ dla gracza
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Można nmie zapisac.
Jeśli już mają byc scenariusze BS, to lepiej zamienic tego assasina na take and hold. Assasin ma jeszcze jakiś sens jezeli wezmie sie wszystkie zasady bs, gdzie snajperki sa ograniczone, a w polaczeniu z zasadami rb wygrana w tym scenariuszu bedzie zalezala od wyrzucenia dwoch 6 na snajperce.
Rozpiski tajne sa fajne ale jak gra sie for fun. Wydaje mi sie, ze na turnieju nikt nie ogarnie ewentualnych walow.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

RIGHT.... snajperki nie ograniczone utrudniają...chyba zeby przeciwnik wybierał kogo masz zabic, ale to tez utrudnia gre:P

Andrzej
Pan Spamu

Kurde, a miałem nadzieję, że się nie kapniecie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie będe pisał że właśnie takie zachowanie jst dla mnie negatywne i łapie sie na "czarna listę DQ":D i na przyjęcie KRS

Andrzej
Pan Spamu

Jakie mroczne skróty :)

Co w tym negatywnego? Ja tylko zaakceptowałem regulamin, ufając w to, że organizator wszystko wcześniej dokładnie przeanalizował, uwzględniając wszystkie możliwe przegięcia :wink:

ODPOWIEDZ