madrze Agnieszko, potem nas bedziesz poznawac ze swoimi nowymi kolezankami z druzyny! tak trzymaj!Yudokuno pisze:jestem chętna z moimi DE. Na mnie nie potrzeba nekromanty przynajmniej
Dziewczyny do składu żeńskiego na DMP poszukiwane!
-
- Mudżahedin
Re: Dziewczyny do składu żeńskiego na DMP poszukiwane!
wystarczy, że postawi 6 flaszek babskiej drużynie, po jednej na łebkaLazur pisze:Wiesz, że po takiej deklaracji jak przegrasz z dziewczyną będziesz musiał to tyłkiem odszczekać?Undead84 pisze:Dobrze dobrze oby takich żeńskich składów jak najwiecej...im wiecej takich składów tym wiecej darmowych pkt-ów
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ok wchodze w to ...to co Challenge???Yudokuno pisze:wystarczy, że postawi 6 flaszek babskiej drużynie, po jednej na łebkaLazur pisze:Wiesz, że po takiej deklaracji jak przegrasz z dziewczyną będziesz musiał to tyłkiem odszczekać?Undead84 pisze:Dobrze dobrze oby takich żeńskich składów jak najwiecej...im wiecej takich składów tym wiecej darmowych pkt-ów
A tak serio to fajne że będą składy żeńskie bo przynajmniej bedzie mniej gejowo na turnieju:D
przepraszam bardzo, nie wydaje mi się, żeby propozycje sikania do umywalki czy solidnej klepy w plecy na powitanie były tak bardzo kobiece. Ze mną czy bez i tak było gejowo
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Justyna, wysłałem Ci PM-kę, związaną z obecnością żeńskiego składu na DMP. Byłbym wdzięczny za mozliwie jak najszybszą odpowiedź, z góry dzięki.