Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kapitan Hak i Skavenblight - to para dobrze nam znana,
Przeglądając forum czytamy o ich życiu, z rana,
I choć nam się zdaje iż to telenowela,
To tylko dlatego że serwer napierdziela (stąd te przerwy),
Bo mimo że Zarazie nawet włos na karku nie staje,
Patrząc na naszą wygłodniałą erotycznie zgraję (poza Tomashem, on nie jest już z nami - zdrajcy niech wiszą pod pantalonami (damskimi)!),
To strach już czuje na karku swym starym,
Kapitan Hak stoi za nią z żelem w ręku (karym),
To wazelina siostry i bracia!
Biegnij do przodu siostro Natalio,
Już nic ci nie pomoże,o prowokacyjna Zarazo,
Czas zmierzyć się ze złem tego świata największym,
Lekcją Haka o wyższości wazeliny nad ślinotokiem najlepszym.
Pozdrawiam
Przeglądając forum czytamy o ich życiu, z rana,
I choć nam się zdaje iż to telenowela,
To tylko dlatego że serwer napierdziela (stąd te przerwy),
Bo mimo że Zarazie nawet włos na karku nie staje,
Patrząc na naszą wygłodniałą erotycznie zgraję (poza Tomashem, on nie jest już z nami - zdrajcy niech wiszą pod pantalonami (damskimi)!),
To strach już czuje na karku swym starym,
Kapitan Hak stoi za nią z żelem w ręku (karym),
To wazelina siostry i bracia!
Biegnij do przodu siostro Natalio,
Już nic ci nie pomoże,o prowokacyjna Zarazo,
Czas zmierzyć się ze złem tego świata największym,
Lekcją Haka o wyższości wazeliny nad ślinotokiem najlepszym.
Pozdrawiam
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:

Taki był ciąg moich emocji po przeczytaniu jakże radosnej twórczości Fanatyka.
Fanatyku!
Teraz to do Ciebie będą pisać privy
Żeś tak wyposzczony, aż wręcz obrzydliwy.
I choć w wieku Twym już Ci wazelina w głowie
I choć greccy, jak widać, Cię stworzyli bogowie,
Choć w swym fanatyźmie wciąż przeginasz pałę...
To powody do śmiechu mam dziś doskonałe

Nazwanie płodów Waszych chorych umysłów "częstochowszczyzną" byłoby obrażaniem tego jakże ładnego miasta 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ot takie wypociny. Mickiewicza byscie poczytali buroki!! troche kultury!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A po co?Ja muszę biografię Hitlera i Germanię czytać.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przesadzasz. Ładniejsze pisałem, ten jest na rymTomash pisze:Nazwanie płodów Waszych chorych umysłów "częstochowszczyzną" byłoby obrażaniem tego jakże ładnego miasta

Bo nie ma to jak seks myśląc o Addim.TomCio pisze:A po co?Ja muszę biografię Hitlera i Germanię czytać.
Sam mam osiem książek o nim w pokoju.
Ale nadal mnie kochasz, prawda? :* Przeżyjemy ten nasz mały kryzysik...Nehan pisze:grafoman
Mickiewicz to nie literatura, to koszmar. Żal i miernota fabularna przykryte mistrzowskim warsztatem.Siasek pisze:Mickiewicza byscie poczytali buroki!! troche kultury!
Bo nie ma to jak seks myśląc o Addim.
Sam mam osiem książek o nim w pokoju.

Ja wiem, że język rasy panów doskonale pasuje do BDSM, ale Ciebie bym, Fanatyku, o takie dewiacje (i dewocjonalia) nie podejrzewał

PS. Zmieniłem awatara, boście podpadli. Jak będziecie grzeczni, zdejmę tę mordę i na powrót zamienię jakąś grafiką z FF

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

o jezu!! ja znam te morde
mordo Ty moja!! ;]
co do mickiewicka, kiedy maielm przeczytac jego chyba najlzejsza lekture i zarazem najbardziej znaną (tam w tylule bylo cos o panu tadeuszu (Pan Tadeusz czyli historia szlachecka z ktoregos tam wieku w 12 ksiegach wierszem spisana)) czy jakos tak. cos bylo jeszcxzeo zajezdze na litwie. no wracajac do tematu, kedy mialem to przeczytac to zaslalblem na 2 ksiedze i stwierdzilem ze jesli kazdy wieszcz bedzie taki to chyba umre w tym LO. jednoczesnie wypalało mi mozg, dostawalem palpitacji serca oraz czulem sie tak jak wtedy kiedy to moja mama mnie zamykala w pralce i ustawiala na "odwirowywanie". ostatecznie przeczytalem streszczenie. jesli ktos mi kiedys powie ze ten caly mickiewicz jest wart tego co mu sie przyznaje to chyba strzele w ryj!!

co do mickiewicka, kiedy maielm przeczytac jego chyba najlzejsza lekture i zarazem najbardziej znaną (tam w tylule bylo cos o panu tadeuszu (Pan Tadeusz czyli historia szlachecka z ktoregos tam wieku w 12 ksiegach wierszem spisana)) czy jakos tak. cos bylo jeszcxzeo zajezdze na litwie. no wracajac do tematu, kedy mialem to przeczytac to zaslalblem na 2 ksiedze i stwierdzilem ze jesli kazdy wieszcz bedzie taki to chyba umre w tym LO. jednoczesnie wypalało mi mozg, dostawalem palpitacji serca oraz czulem sie tak jak wtedy kiedy to moja mama mnie zamykala w pralce i ustawiala na "odwirowywanie". ostatecznie przeczytalem streszczenie. jesli ktos mi kiedys powie ze ten caly mickiewicz jest wart tego co mu sie przyznaje to chyba strzele w ryj!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
pan tadeusz to fajna książka, tych co nie czytali bo im sie nie chciało z całą mocą nazywam nieukami i analfabetami. Mickiewicz wielkim poeta był 
@trikk - nad niemnem jest lajtowe. Trzeba przeczytać pierwszy opis przyrody i dalej już tylko czytać fabułę. Każdy kolejny opis przyrody jest identycny, można sobie odpuścić - wychodzi elktura na jeden wieczór.

@trikk - nad niemnem jest lajtowe. Trzeba przeczytać pierwszy opis przyrody i dalej już tylko czytać fabułę. Każdy kolejny opis przyrody jest identycny, można sobie odpuścić - wychodzi elktura na jeden wieczór.
- Tiger Brown
- Kradziej
No cóż, do każdej lektury trzeba dojrzeć. Mickiewicz jednak jest wymagający i jak ktoś wcześniej lekturami się doń nie przygotował, to faktycznie może mistrza nie czuć.
Dawniej się czytało, bo nie bardzo było co innego robić, dziś książka konkuruje z telewizją, radiem, kompem, netem itp. i coraz częściej przegrywa. Można skończyć przeciętne LO nie przeczytawszy żadnej ksiażki, tylko jakieś gówniane opracowania.
Owszem, Mickiewicz jest wart tego, co mu się przyznaje. A "szczelić w ryj" to można sobie - z rozpaczy, że Bozia wrażliwości artystycznej poskąpiła.
A co do "Nad Niemnem" to recepta szafy@poznan jest idealna, całkiem żwawa książęczka się z tego robi.

Dawniej się czytało, bo nie bardzo było co innego robić, dziś książka konkuruje z telewizją, radiem, kompem, netem itp. i coraz częściej przegrywa. Można skończyć przeciętne LO nie przeczytawszy żadnej ksiażki, tylko jakieś gówniane opracowania.
Owszem, Mickiewicz jest wart tego, co mu się przyznaje. A "szczelić w ryj" to można sobie - z rozpaczy, że Bozia wrażliwości artystycznej poskąpiła.

A co do "Nad Niemnem" to recepta szafy@poznan jest idealna, całkiem żwawa książęczka się z tego robi.

Patrząc na to z tej strony, to każdą książkę można tak przeczytać ;]szafa@poznan pisze: @trikk - nad niemnem jest lajtowe. Trzeba przeczytać pierwszy opis przyrody i dalej już tylko czytać fabułę. Każdy kolejny opis przyrody jest identycny, można sobie odpuścić - wychodzi elktura na jeden wieczór.
Tak, na historii literatury XX wieku trzeba było przebrnąć przez to w niecały tydzieńBudda pisze:a czytal ktos "Ulissessa" Joyce'a ?

Ja wam dam, nieuki, nie chce się wam czytać lektur, co??
I to do tego klasyki literatury polskiej! Naślę na was mojego byłego wykładowcę od HeLPu (Historia Literatury Polskiej) z okresu Romantyzmu, dr Szymanisa, on wam nakładzie do głowy