Problem Młodego
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Problem Młodego
Wiecie co, aż sie z wami podziele bo mnie naszła taka refleksja .
Głupio mieć już tą dwójke z przodu i ciagle ksywe 'Młody', ale przypominaja mi sie te turnieje sprzed 6 lat , oj .
Tak sobie pomyślałem ze w sumie ta ksywa bedzie dobra za jakies 20 lat, wtedy bedzie nieco ironiczna , obym tyle miał checi grać, i to takie moje życzenie z okazji piątku 13ego
Głupio mieć już tą dwójke z przodu i ciagle ksywe 'Młody', ale przypominaja mi sie te turnieje sprzed 6 lat , oj .
Tak sobie pomyślałem ze w sumie ta ksywa bedzie dobra za jakies 20 lat, wtedy bedzie nieco ironiczna , obym tyle miał checi grać, i to takie moje życzenie z okazji piątku 13ego
- Shakin' Dudi
- Masakrator
haha ksywa to ksywa. Sory stary
Swoją drogą ile to już w lat grasz w batla?
Jak ostatnio liczyłem to mi 8 wyszło rówieśniku . Aj papierki i uciekające szkielety
Swoją drogą ile to już w lat grasz w batla?
Jak ostatnio liczyłem to mi 8 wyszło rówieśniku . Aj papierki i uciekające szkielety
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Młody, ja jestem "bardziej młody" niż Ty, bo jestem z 29 lutego '88 r.
Lest we forget:
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
no to jestem starszy i też w kości dłużej turlam. i jakoś się nie martwię.
jak pójdziesz do pracy na budowie, to też będziesz młody, bezwzględnie.
jak pójdziesz do pracy na budowie, to też będziesz młody, bezwzględnie.
nuda.
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Młody nie jest źle nadal do ciebie ta ksywka pasuje . Są dziadki co grają do 12 lat od samego początku WFB w RP <oni to mają dylematy >.
Widzę Wszystko
Młody napisz do ziarna
PAsuje do Ciebie ta ksywa, bo jak dzieciok wygladasz
PAsuje do Ciebie ta ksywa, bo jak dzieciok wygladasz
Muszę sprawdzić Twój dowód na następnym turnieju.Młody pisze:Głupio mieć już tą dwójke z przodu i ciagle ksywe 'Młody'
Ciągle wierzę, że jesteś młodszy.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony