Będzie nam wszystkim milej -- a na pewno Tobie, jeśli lubisz korzystać z BP -- jeśli zastanowisz się dwa razy zanim coś pierdolniesz.Duderson pisze:Tomash, nie bądź faszystą
Nowy layout forum
Re: Nowy layout forum
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
wszystkie te nowe mają za ciemne tło postów - od tego oczy bolą...
najlepiej wypadł IMO proglass, ale jak nie widać tego czerwonego tla
najlepiej wypadł IMO proglass, ale jak nie widać tego czerwonego tla
Ja póki co przesiadłem się na redsteel. Jedyne, co mi się tu nie podoba (pomijając już kolor, miło by było przetestować też inne), to zlewający się tekst (tak, jestem trzeźwy ) gdy wchodzę w jakiś dział i patrzę na listę tematów - albo za dużo detali, albo może ta czcionka daje taki efekt.
A nadto pisząc tego posta i klikając na emotki z boku żadna z nich nie pojawiła się. W razie czego mam Operę
A nadto pisząc tego posta i klikając na emotki z boku żadna z nich nie pojawiła się. W razie czego mam Operę
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
coś mi zaczęło nie grać z forum, gdy doczytałem, że nowy lejaut jest już przestarzały.
szkoda, bo nowe mu nie dorównują.
moim zdaniem wystarczyło wyostrzyć kontrast miedzy postami i ograniczyć sygnaturki.
szkoda, bo nowe mu nie dorównują.
moim zdaniem wystarczyło wyostrzyć kontrast miedzy postami i ograniczyć sygnaturki.
nuda.
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
Ale w SoftBrown?Heffe vel Mikołaj pisze:moim zdaniem wystarczyło wyostrzyć kontrast miedzy postami i ograniczyć sygnaturki.
- Heffe vel Mikołaj
- Wałkarz
- Kontakt:
tak
nuda.
Czy ktoś jeszcze ma konstruktywne propozycje?
Ustawiłem sobie Bl@ck parę chwil temu i wydaje się świetny (tylko zmienić nagłówek na bordowy a resztę zostawić czarno-biało-szarą).
Ustawiłem sobie Bl@ck parę chwil temu i wydaje się świetny (tylko zmienić nagłówek na bordowy a resztę zostawić czarno-biało-szarą).
Layouty z rodziny SoftBrown i Black mają, prócz czytelności i nieoczojebności, jeszcze jedną fajną zaletę: posty mają małą wysokość, przez co na jednym ekranie mieści się ich spokojnie 3-4. Na dotychczasowym czerwonym jak się zmieściły dwa to mogłem mówić o szczęściu
Tym bardziej na lapkach.Tomash pisze:Layouty z rodziny SoftBrown i Black mają, prócz czytelności i nieoczojebności, jeszcze jedną fajną zaletę: posty mają małą wysokość, przez co na jednym ekranie mieści się ich spokojnie 3-4. Na dotychczasowym czerwonym jak się zmieściły dwa to mogłem mówić o szczęściu
Ja mam jedną uwagę: byleby forum nie było rozjebane na cały ekran jak to, wygląda to średnio estetycznie i przestarzało.
Nie dodawaj też sb, bo nie będzie ruchu po 1 w nocy na forum poza sb.
SB? Jest niedziela wieczorem, proszę jaśniej
shout box
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Bl@ck jest o tyle fajny, że ma stonowany kolor (jak to czarny - bardzo lubię ten kolor) ale tylko to. Zmiana avatara z lewej na prawą stronę jest taka jakaś dziwna (jestem na kilku forach zarejestrowany i nie spotkałem się z czymś takim).
ANtY --> co Ci się nie podoba w obecnym standardowym wyglądzie forum? Właśnie dobrze, że jest na całą szerokość ekranu.
Nie rozumiem po co zmieniać coś co jest dobre.
Subsilver2 i Redsilver3 rządzą.
ANtY --> co Ci się nie podoba w obecnym standardowym wyglądzie forum? Właśnie dobrze, że jest na całą szerokość ekranu.
Nie rozumiem po co zmieniać coś co jest dobre.
Subsilver2 i Redsilver3 rządzą.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Nagłówek zostawić taki pasują (albo dać drugą wesję Bl@ck z bordowym nagłówkiem )Tomash pisze:Czy ktoś jeszcze ma konstruktywne propozycje?
Przejrzałem sporo z tych stylów i dobre wrażenie zrobiły na mnie:
- rodzina Ultrasilver (albo bazowy, albo Red)
- CA Gen 2 (szczególnie ten).
Przede wszystkim avatary są po lewej i czyta się to o niebo naturalniej niż w przypadku poprzednich.
- rodzina Ultrasilver (albo bazowy, albo Red)
- CA Gen 2 (szczególnie ten).
Przede wszystkim avatary są po lewej i czyta się to o niebo naturalniej niż w przypadku poprzednich.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Hmm, ustawiłem sobie Ultrasilver Red i... jest nieźle, nawet bardzo!
(emotikonki w tworzeniu posta nie działają, ale to jakiś prosty babol i chyba po prostu wynik przestarzałej wersji phpbb (mamy 3.0.4, aktualna to 3.0.7 i dla niej są layouty)
Tylko te grube ramki z boku bym zredukował i zmienił na jakiś mniej ostry kolor, ew. zaokrąglenie rogów... ale dobry, naprawdę fajny layout.
(emotikonki w tworzeniu posta nie działają, ale to jakiś prosty babol i chyba po prostu wynik przestarzałej wersji phpbb (mamy 3.0.4, aktualna to 3.0.7 i dla niej są layouty)
Tylko te grube ramki z boku bym zredukował i zmienił na jakiś mniej ostry kolor, ew. zaokrąglenie rogów... ale dobry, naprawdę fajny layout.
jak w tym Ultrasiver Red oznaczone są działy/posty jeszcze nieprzeczytane.
Obecnie każdy temat/dział mam oznaczony czerwoną obwódką...
Obecnie każdy temat/dział mam oznaczony czerwoną obwódką...
Ultrasilver red nie jest fajny, może byś dodał szybką odpowiedź?