LORD:
Slann Mage-Priest (General, BSB) |435p|
-Higher State of Consciousness
-Unfanthomable Presence
-Dispel Scroll
-Plaque of Tepok
-Aura of Quetzl
-Tothem of Prophecy
HERO:
Saurus Scar-Veteran |97p|
-Halberd
-Shield
-LA
CORE:
39 Saurus Warriors |474p|
-Spears
-Musician
14 Skink Skirmishers |98p|
SPECIAL:
12 Temple Guards |192p|
-Musician
8 Cold One Cavalry |310p|
-Musician
-Champion
RARE:
Skink Priest on Ancient Stegadon with Engine of Gods |390p|
-level 2
76 models in army
1996 points
Ostatnio w GW widziałem, jak dosyć podobna armia odniosła dwa zwycięstwa pod rząd, odpowiednio: gromiąc HE i wygrywając z Imperium. Co o niej myślicie? Mam wątpliwości co do Championa w kawie, zamiast niego bardziej mi się widzi SB, a w dodatku waham się między sztandarem dla BSB - między Totem of Prophecy a Plaque of Dominion.
Proszę o porady i wskazówki
Pozdrawiam
Lizardmen 2k
Lizardmen 2k
"Before Elves, before Dwarfs, before Men, the Old Ones arrived upon this world. Then came Chaos and the great Plan of the Old Ones was unmade. We are the last of their servants, and only by our hand shall the Great Plan be restored, with the total defeat of the usurping younger races."
a co tu wspólnego z klimatem? ie jeteś przypadkiem z tych "owiec" które mylą klimat ze słabością?
Pytanie było postawione jasno, w kontekście kilku zwycięstw z rzędu, więć zdecydowanie nie chodziło o klimat!
Pytanie było postawione jasno, w kontekście kilku zwycięstw z rzędu, więć zdecydowanie nie chodziło o klimat!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Naprawdę, panowie, pełen profesjonalizm. Szczerze dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi dotyczące możliwych zmian w tej rozpisce w celu usprawnienia jej, naprawdę pomogliście mi swoimi wypocinami i jestem wam wdzięczny!
Dzięki, raz jeszcze!
Dzięki, raz jeszcze!
"Before Elves, before Dwarfs, before Men, the Old Ones arrived upon this world. Then came Chaos and the great Plan of the Old Ones was unmade. We are the last of their servants, and only by our hand shall the Great Plan be restored, with the total defeat of the usurping younger races."
zmień złozenie żaby tak by miała:
- Loremaster
- dodatkową kość do czaru
bierzesz nią Life i jest dobrze
jeszcze tch saurusów bym wymienił na skinki i w jakiś magiczny sposób zmiescił salamandry (hero saurus jest tu troszkę z dupy) ew pomysl nad wymiana kawaleri na terki
- Loremaster
- dodatkową kość do czaru
bierzesz nią Life i jest dobrze
jeszcze tch saurusów bym wymienił na skinki i w jakiś magiczny sposób zmiescił salamandry (hero saurus jest tu troszkę z dupy) ew pomysl nad wymiana kawaleri na terki
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Slaba rozpiska, za duzo rzeczy nalezaloby zmienic, wiec nie chce mi sie pisac.
Zerknij do rozpisek lizakow i skumasz o co b.
Zerknij do rozpisek lizakow i skumasz o co b.