Najemnicy DMP
Najemnicy DMP
Jeśli jakiś team potrzebowałby armii Łowców Niewolników (CHD) z ich mechanicznymi zabawkami zgłaszam się na ochotnika
- Jacek_Azael
- Masakrator
Niby mam DE jako druga armię, da się cos wycisnąć, najwyżej ktoś mi pozyczy jakies pomalowane figsy bo nie wszystko mam maźnięte Imperium mogę zagrać, bo kiedys nim grałem (w 6 ed.) ale mam z nią ciągły kontakt, ponieważ akurat brat nią gra od pocz. 7 mej. Niestety ma w większości niepomalowaną armię (akurat czołg i altar maznął , więc jak ktoś od Was dysponuje maźnietą chętnie bym zagrał... A CHD nie pasuje ??
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Poszukujemy jednego gracza do temu. Kontakt pw lub gg 7022710.
pozdro Necro
pozdro Necro
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam. Jeżeli ktoś szuka do swojego teamu super zajebistego gracza WE, który na każdym masterze wyciaga najmniej 10 miejsce, a często jest w pierwszej trójce.......to niech do mnie nie pisze
Ale jeżeli ktoś ma wolne miejsce w swojej ekipie na armię WE, średniego gracza jakim jestem (tak myślę), to niech śmiało wali do mnie pw.
Kto mnie zna to wie, że ze mną nie będzie żadnych problemów i zawsze się dogadam.
Pozdrawiam, Jacek.
Ale jeżeli ktoś ma wolne miejsce w swojej ekipie na armię WE, średniego gracza jakim jestem (tak myślę), to niech śmiało wali do mnie pw.
Kto mnie zna to wie, że ze mną nie będzie żadnych problemów i zawsze się dogadam.
Pozdrawiam, Jacek.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nas jest w Nemezis 6ciu....
Możemy oddać Dastora albo Manfreda z Imperium, które pożyczy mu Dyd
Możemy oddać Dastora albo Manfreda z Imperium, które pożyczy mu Dyd
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Skład ze śląska szuka graczy do teamu. Info tutaj
http://www.createforum.com/hlos/viewtop ... forum=hlos
http://www.createforum.com/hlos/viewtop ... forum=hlos
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andre z Frontu Wschodniego szuka druzyny. Jest teraz na obozie, wiec ja pisze za niego .
Mlody ma juz za sobie bitwy masterowe, umie grac i mozna na niego liczyc pod tym wzgledem. Gra HE, preferencyjnie na smoku, ale moze zlozyc sie tez na arcymagu. Figurki pomalowane oczywiscie ma.
Czekam na kontakt!
Mlody ma juz za sobie bitwy masterowe, umie grac i mozna na niego liczyc pod tym wzgledem. Gra HE, preferencyjnie na smoku, ale moze zlozyc sie tez na arcymagu. Figurki pomalowane oczywiscie ma.
Czekam na kontakt!