Tak czy owak będzie źle, bo na 8ed nie da się grać (przynajmniej turniejowo), a na 7-mej nie można siedzieć bo gra umrze śmiercią naturalną z braku nowości i napływu młodych, wiec i tak pizdaCosmo pisze:Nie planuje gry na 8ed. Gleboko wierze ze glacze sie ogarna i przeglosuja gre na 7.
Konwersje
Moderator: Hoax
Re: Konwersje
Bsb kozacki! Guttersi spoko pomysł, ale nie wiele więcej da się powiedzieć bo nic nie widać
To odwrotnie niż u mnie ^^ Co prawda magia jest słabsza u nas a przegięta gdzie indziej, ale za to mamy nasz mocarne stado monsterków, no i ogry wystawiane jako opcja do gry a nie do klimatu mnie ujęły ^^ Pojawiła sie po prostu masa kombinacji (już widze jak ktoś gra na 7mą na masterze na warlordzie ; p zestaw fura+dzwon+2abomki stał się bardzo popularny i trudno mi nazwać zamianę 10 jezzków na 14 censerów "róznicą w rozpisce) Po prostu trzeba dać kredyt zaufania i się przestawić. Bp np. zasada ze bijemy po inicjatywie zachęca do wystawiania sztormverminów - wystawiłbyś ich wcześniej? raczej nie. A losowy zasięg szarzy jest do zniwelowania, bo przecież można bliżej podejść niemal zawsze maszerować bez odginania szarż (to akurat bardziej logiczne bo niby czemu stado monków ma gonić jedna harpie po ukosie jak może wlecieć w centrum armii). Steadfast to fajna zasada bo daje kopa, scout przyjemniej zrobiony. Że tak parafrazując Sapkowskiego:
"Nowa edycja jest jak stado świń. I tak trzeba ją oceniać. Kiełbasa jest? Golonka jest? Nóżki w galarecie są? Jednym słowem: są korzyści! Więc nie ma co narzekać że wszędzie nasrane"
"Nowa edycja jest jak stado świń. I tak trzeba ją oceniać. Kiełbasa jest? Golonka jest? Nóżki w galarecie są? Jednym słowem: są korzyści! Więc nie ma co narzekać że wszędzie nasrane"
- Deliberitus886
- Mudżahedin
gervaz
Czy to jest tektura czy mi się wydaje .
Jeżeli tak to trzeba było użyć karty białego poilstyrenu.
Czy to jest tektura czy mi się wydaje .
Jeżeli tak to trzeba było użyć karty białego poilstyrenu.
Widzę Wszystko
Goglem -> moje skąpstwo jest patologiczne. Rdzeń wzniesienia na podstawce zrobiłem z modeliny, zostało ono troszkę uzupełnione miliputem właśnie i masą firmy Wamod (tzw. brownstuff). Ale to skrzywienie jest faktycznie kiepskie i już mam pomysł, jak je uzupełnić.
Morrok -> wydałeś 2 stówki? Przecież za to można mieć160 clanratów z IoB
Morrok -> wydałeś 2 stówki? Przecież za to można mieć160 clanratów z IoB
Ostatnio zmieniony 29 sie 2010, o 19:38 przez gervaz, łącznie zmieniany 1 raz.