Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Naskoczyliście na klops jak dzieci RAWowskie po prostu. Chodziło mu o mierzenie odległości "na styk", w sensie "ta szarża dochodzi, albo nie"
Release the Przemcio!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Przecież Ty nie masz biurka?!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
a nie podkresilem tego jednoznacznie kolorem?!Yudokuno pisze:Busz, jeśli chciałeś być groźny, to Ci nie wyszłoBuszman pisze: wzywanie sedziego do pytan, ktore maja jasne objasnienie w rulebooku w stylu "co to jest 4 na miscascie", bedzie BEZWZGLEDNIE karane punktami karnymi dla calej druzyny!
różowymBuszman pisze:a nie podkresilem tego jednoznacznie kolorem?!Yudokuno pisze:Busz, jeśli chciałeś być groźny, to Ci nie wyszłoBuszman pisze: wzywanie sedziego do pytan, ktore maja jasne objasnienie w rulebooku w stylu "co to jest 4 na miscascie", bedzie BEZWZGLEDNIE karane punktami karnymi dla calej druzyny!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
-
- Mudżahedin
to moze w regulaminie by powiesic info, co to jest ta 4ka na miscascie? bo co turniej ludzie o to pytaja, w koncu byscie ucieli wszystkie watpliwosci! a nie, od razu karniakami straszycie.Buszman pisze: wzywanie sedziego do pytan, ktore maja jasne objasnienie w rulebooku w stylu "co to jest 4 na miscascie", bedzie BEZWZGLEDNIE karane punktami karnymi dla calej druzyny!
nie straszymy. informujemy.
jesli ktos nie umie tego sprawdzic to tez dostanie karniaki.
...20 na bitwe
jesli ktos nie umie tego sprawdzic to tez dostanie karniaki.
...20 na bitwe
spadłam ze stołka...Smiechu pisze:Pilnie potrzebne 2 Helenki na turniej.
Bez tego to nawet nie mamy sie poco ruszać
Busz, to może wklej zawczasu calą tabelkę miscastów?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
szykujecie się na to DMP jak nasza reprezentacja na ETC - bez figsówSmiechu pisze:Ty nie spadaj ze stołka tylko załatw mi jeYudokuno pisze:spadłam ze stołka...Smiechu pisze:Pilnie potrzebne 2 Helenki na turniej.
Bez tego to nawet nie mamy sie poco ruszać
łuczników mogę wziąść.Wisnia pisze:Mam poważny kłopot. Czy da się pożyczyć:
14 Peasant Bowmen
Paladin
5 Knights Errant
11 Knights of the Realm?
Na DMP?
Odwdzięczymy się browarkiem, dowolnej maści.
paladyna konno czy pieszo? (obu mam)
Co do jazdy to też mam, ale że to stare modele to nie mam pojęcia czy realmi czy eranci Chyba wszyscy to realmi
Przy 16 część miałaby poułamywane lance lub braki w tarczach.
Sam chętnie pożyczę 20 rangerów (nie mam siły swoich longów malować )