Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
Skaven 2nd wave
Dowiedziałem się dzisiaj od jednego robola z GW, że zbliża się wysyp nowych modeli do skavenów... i nie chodzi o IofB z tego co mówił mają pojawić się jakieś newsy w nowym WD. Sam figurek nie widział wie tylko na pewno, że mają być... pytanie tylko co to będzie.... na warseerku jeden wielki bigos i żadnych konkretów, może ktoś z Was ma jakieś informacje?
z tego co pamiętam to nowa latarka,na niemieckim forum o tym pisali,wspominałem już chyba kiedyś o tym.
Same konkrety z WarseeraKefas pisze:na warseerku jeden wielki bigos i żadnych konkretów, może ktoś z Was ma jakieś informacje?
Bitzy to metalowe proce do slavów i coś jeszcze. Do tego reedycja starych Rat Ogrów:So in short, the release schedule looks like this, at this moment in time.
Tretch
One resculpted character
Hellpit Abominaation
Plastic Weapon Teams? (Otherwise a unknown plastic kit)
3 Unknown metal blisters (read blisters, not boxed sets)
1 Metal Bitz pack
And finally one Skaven art book/heraldry book
chciałbym jednak abomkę
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
A jakaś data wypuszczenia nowych modeli jest już znana? Można się tego spodziewać jeszcze w tym roku?
Czytanie ze zrozumieniem, abomka będzie na 100%, już ktoś widział złożoną. Nie wiadomo tylko jaki będzie drugi plastikowy zestawPacek pisze:chciałbym jednak abomkę
Na 100% w tym roku, chyba tak samo jak nowe figurki do HE czyli październikVoodoo pisze:A jakaś data wypuszczenia nowych modeli jest już znana? Można się tego spodziewać jeszcze w tym roku?
Wszystkie bitz packi wychodzą w metalu, bo dla tak małej ilośći nie opłaca się GW produkować wyprasek.
Bronie dla plastikowych Warriors of Chaos też były metalowe:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle=
EDIT: Jak widać mój pakt z GW nie jest taki dobry
Bronie dla plastikowych Warriors of Chaos też były metalowe:
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle=
EDIT: Jak widać mój pakt z GW nie jest taki dobry
Więc jednak nie w tym roku, aczkolwiek niedługo po sylwestrzeSeptember: Island of Blood
October: High Elves
November: Dark Eldar
December?
January: Skaven
February: Orcs and Goblins/ Grey Knights?