Lizaki z naszej paki :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lizaki z naszej paki :)
Ymm, to jest model karniego ?
Nie za bardzo jednak mi leży ta scenka. Kamień zbyt mało komponuje się z resztą.
Nie za bardzo jednak mi leży ta scenka. Kamień zbyt mało komponuje się z resztą.
Oryginalny model mi się nie podoba zakupiłem Terapha z hord i tak poszło No i brakuje jeszcze delfa ale to w kolejnym upieRasti pisze:Ymm, to jest model karniego ?
- Deliberitus886
- Mudżahedin
To nie rzepa , to kołtun mocy .
Ale na poważnie figurka spoko wir magii wciągający , teraz to tylko ładnie pomalować.
Ale na poważnie figurka spoko wir magii wciągający , teraz to tylko ładnie pomalować.
Widzę Wszystko
On się po prostu watą cukrową posklejał wiec można się spodziewać różu
cholera... ja mogę się ze swoim slannem najwyzej schować, ale przynajmniej sam go zrobiłem
modele masz przednie, ale jak zwykle będę się czepiać do zwłok, bo mogłeś powiedzieć pasiakowi, żeby poprzycinał ręce/inne części ciala tym delfom i poprzyklejał je w innech pozycjach, tak żeby na przyzwoitego trupa wyglądało
Spoko Gokish profesjonalnie skonwertował tego stega że skinki musiałem na nowo wiercić i przyklejać, tak samo rękę delfa jednego więc ciut inne pozycje będą
Skaven pisze:Spoko Gokish profesjonalnie skonwertował tego stega że skinki musiałem na nowo wiercić i przyklejać, tak samo rękę delfa jednego więc ciut inne pozycje będą
Gokish skonwertowal Toz to Pasiaka robota
Slann mi sie podoba, choc zrobilym go troche chudszego.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna rzeźba. Podoba mi się
Chodziło o konwersje podczas transportu figsówZiemko pisze: Gokish skonwertowal Toz to Pasiaka robota
Co do żabki to fajny model cieszę się ze taki unikat moge malnąć tylko jest jeden mankament, mianowicie nie będzie różowych sutków bo model niestety ich nie posiada