Lizaki z naszej paki :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lizaki z naszej paki :)
Slan chudy On pstryka palcami i pół kontynentu zalewa woda a Ty byś chciał żeby się z tronu ruszył i aeroby przywalił? Boiler to wyznacznik dobrobytu więc slan musi go mieć
Gokish o Twoich preferencjach nie rozmawiamy
Ładny slann nie ma co jak tylko gratulować rzeźbiarzowi
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Nie no slan anorektyk tego to ja sobie nie wyobrażam .
Ziemko jak chcesz mieć chudego to może zrób taką rzeźbę slana kijanki i będzie wszystkim pasowało.
A pro po sutów to można je domalować ale każdy inną ma własne upodobania także nie należy narzucać komuś swoich koncepcji na armie .
Ziemko jak chcesz mieć chudego to może zrób taką rzeźbę slana kijanki i będzie wszystkim pasowało.
A pro po sutów to można je domalować ale każdy inną ma własne upodobania także nie należy narzucać komuś swoich koncepcji na armie .
Widzę Wszystko
No ale takie cyce bez sutków ?Deliberitus886 pisze:Nie no slan anorektyk tego to ja sobie nie wyobrażam .
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Przecież to przedwieczna rasa kosmicznych panów , bogów, oni nie muszą karmić mlekiem potomstwa przecież to żaby są .No ale takie cyce bez sutków ?
Widzę Wszystko
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Sory Rasti to poprostu przy kopiowaniu wypadają , i jak się nie ogarnie to nima .Rasti pisze:Nie dostrzegłeś emotki na końcu zdania, co nie ?
Widzę Wszystko
Wy to ze skrajnosci w skrajnosc
Widac, ze jest grubszy od oryginalu , a mi sie wlasnie proporcje oryginalu podobaja.
Widac, ze jest grubszy od oryginalu , a mi sie wlasnie proporcje oryginalu podobaja.
No wrzucam już Brakuje tylko krwi na egzekutorze oraz na przebitych obsługantach którą dodam niedługo . Przy Slannie szaleństwa nie ma trochę czasu mało było na jego pomalowanie no ale nie narzekam nie przepłaciłem
Modele od Skavena dostałem na DMP więc tak :
Slann
Stegadon
Kowboj
A teraz siadam do zmywania reszty armii bo była malowana mega fast na DMP ale ogólnie kolorystykę widać i myślę , że jest bardzo udana (tutaj podziękowania dla Skavena za pomysł z kolorem dla mountów )
Modele od Skavena dostałem na DMP więc tak :
Slann
Stegadon
Kowboj
A teraz siadam do zmywania reszty armii bo była malowana mega fast na DMP ale ogólnie kolorystykę widać i myślę , że jest bardzo udana (tutaj podziękowania dla Skavena za pomysł z kolorem dla mountów )
Hehe cieszę się że się podoba, warto dodać że wszystkie modele na TT miały być robione żeby potem nie było że się opierdzielałem (tak, slana też ludzie na TT chcą, juz chyba z 3 zrobiłem )
Blisko było żeby na DMP nie dojechały te modele, ale jak widać zepsuty bus 400km od celu nie stanie na przeszkodzie dotrzymania terminu oddania pomalowanej pracy
Ogólnie fajna i mila współpraca, ciekawy model mogłem sobie popaćkać, oby więcej taki zleceń i zleceniodawców
Blisko było żeby na DMP nie dojechały te modele, ale jak widać zepsuty bus 400km od celu nie stanie na przeszkodzie dotrzymania terminu oddania pomalowanej pracy
Ogólnie fajna i mila współpraca, ciekawy model mogłem sobie popaćkać, oby więcej taki zleceń i zleceniodawców
mi też kolorystyka nie pasuje...
stedzio i carni strasznie smerfowato wyglądają...
stedzio i carni strasznie smerfowato wyglądają...
co do slanna to popraw mu pazury u nóg, bo strasznie widać przejścia i pocieniuj mu stopy, reszta git
bardzo fajnie wyszły ci pióra i jeszcze ten kryształ u skinka priesta, ale to chyba bardziej do skavenów by pasowało
co do kolorków, to bardzo fajnie wygląda ten fioletowy, mogłbyś go nanieść na całą armie,a stedzio i CO rzeczywiście plastikowe troche
i pocieniuj/porozjaśniaj tarcze tego Saurusa
bardzo fajnie wyszły ci pióra i jeszcze ten kryształ u skinka priesta, ale to chyba bardziej do skavenów by pasowało
co do kolorków, to bardzo fajnie wygląda ten fioletowy, mogłbyś go nanieść na całą armie,a stedzio i CO rzeczywiście plastikowe troche
J.B. pisze:co do slanna to popraw mu pazury u nóg, bo strasznie widać przejścia i pocieniuj mu stopy, reszta git
Wszystko Skaven malował więc do niego gratulacje itp
Fiolet będzie dominującym kolorem mojej armii to jest już pewne . Reszta też
Co do tarczy taka akurat miała być . Niedługo wrzucę trochę fotek 1 oddziału skinków i tych modeli tylko lepszej jakości.