prawda, ale kombinacja shadow i life tez ich może zabić dość łatwo, a 10 łuczników z wylosowaną brzytwą rownież stwarza zagrożenie.Andrzej pisze:W życiu! Ten mag zabija slana i generała VC na 5+. SM, PG ani łucznicy tego nie zrobią
pozdro
prawda, ale kombinacja shadow i life tez ich może zabić dość łatwo, a 10 łuczników z wylosowaną brzytwą rownież stwarza zagrożenie.Andrzej pisze:W życiu! Ten mag zabija slana i generała VC na 5+. SM, PG ani łucznicy tego nie zrobią
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Bez komentarzaQc-Rat pisze:Poza tym jest prosta recepta na to zabijanie na 5+ - nie rzucasz generałem czarów i już nie zdejmie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
A czy ja gram tymi armiami? Niech Ci gracze coś wymyślą, tak jak ja wymyśliłem cos swojego.Asassello pisze:mówisz, żeby inni zaczęli składać rozpy tak by miały kontrę na Twoje przegięcie, ale powiedz szczerze ile armii jest w stanie złożyć cos co sensownie z tym powalczy.
żeby pogadać ze znajomymi nad zielonym stołem ?MAĆKO pisze:ehh skoro wszystko opiera sie na pojebanej rozpisce to moze niech ktoś sie spręży i zrobi program który bedzię podliczał dwe rozpiski z możliwą dla niej losowością ogłaszajac kto wygrał bo po co wydawać kase na dojazd i turniej skoro ogranicza sie to teraz do bezmyślnego rzucania kostkami....
Możesz zaczynać.MAĆKO pisze:ehh skoro wszystko opiera sie na pojebanej rozpisce to moze niech ktoś sie spręży i zrobi program który bedzię podliczał dwe rozpiski z możliwą dla niej losowością ogłaszajac kto wygrał
Ass, don't worry.Asassello pisze:Andrzej,
....Twój niezniszczalny oddział.......
Po starciu z kusznikami, pegazem i bolcami został jeden phoenix guard. Faktycznie, niezniszczalny.tylko, że są to bitwy potworków... Twój niezniszczalny oddziała walący IF-kami kontra 3 magów w rogu stołu
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...