Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
No to mozna liczyc na 35-40 teamow.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
mysle, ze 40+ bedzie
a szczecin jest 5 razy mniejszy
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Jerzyn pisze:a szczecin jest 5 razy mniejszy
i nie wystawia okolic
kielon pisalem po 24 lista... obecnie 30 teamow. o 24:00 napewno właczy się ograniczenie do 44 (jezeli taka liczba nie zostanie przekroczona)..
Znamy się? Bez wycieczek personalnych proszę.Buszman pisze:a co Cie to matrwi?
nie masz nic do powiedzenia to milcz, bo wielu sprawach jestes laikiem i to sie raczej nie zmieni.
Na miejscu chętnie usłyszę co masz do powiedzenia….
Z takim podejściem rodem z komuny to szczerze wątpię...Jagal pisze:Prosze Cię... Nawet jesli nie wiesz czy będzie te - załóżmy 100-120 osób, to 60 juz napewno jest. Szczerze to nigdy nie sądziłem, że taką Twoją - dość śmieszną wręcz wypowiedź zobaczę.Jankiel pisze:A może to, że 5 naszych składów może nie chcieć jechać na lokala?a co Cie to matrwi?
DMP nie musi i nigdy nie będzie musiało się martwić o frekwencję. Pewnie i tak będzie powyżej 150.
Przy grubo ponad 300 w Łodzi 150 nie wypada zbyt dobrze…
Szmajson pisze:Jankiel coś się strasznie wyszczekany zrobił suty będą kręcone.Jankiel pisze:A może to, że 5 naszych składów może nie chcieć jechać na lokala?a co Cie to matrwi?
Lokal to nie bedzie napewno jak narazie nie zglosil sie żaden wasz team.. wiec jakie 5???
Ja widzę 3 Szybko Szpilowe, Ósmą Bilę, ZKF, True Legion, mój skład i być może Częstochowa(jak znajdą 1 osobę) – razem do 8 teamów przygotowywujących się. Pewnie nie wszystkim uda się zebrać ale to i tak jest kilka osób.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szczecin zapewni wam połowę frekwencji masterowej Więc już widać że lokal to to nie będzie
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
-
- Mudżahedin
Ja czekam na ostatnia rozpe, zeby podeslac 15 rozpisek Kohort.
Pedros pisze:Kult II zgłoszony. Czekam na potwierdzenie.
Z Wawy może być więcej niż 10 teamów!
git!
BTW chwilowo mykam od kompa przed 24 pojawiam się .. wiec nie spinać się że nie wysyłamy potwierdzeń.
w zasadzie to ze Szczecina będzie 7-8 ekip :*Fisch pisze:Warszawa i okolice wystawia ponad 10 składów...Szmajson pisze:Szczecin miażdży... 6 lub 7 składów..
W tym 7 drużyn z klubu Animosity i jedna z klubu Monolit - "Pizdy ze Szczecina"
Pozdrawiam
Lucas
Rozpy Kohorty poszly.