Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Szmaja , jakieś piwko ustawione? Może uda mi się Konrada zabrać z nami jako widza nie wiem czy wiesz ale ciśnie dwarfami
:] spokokajdan pisze:Szmaja , jakieś piwko ustawione? Może uda mi się Konrada zabrać z nami jako widza nie wiem czy wiesz ale ciśnie dwarfami
ok niebawem poprawieRince pisze:Nemezis - Aleksander Jaworowski. ID 2201. Wpisane 2291.
32 42-200
I Piotr Kuczyński 1463
II Marek Lisiński 1506
III Przemek Jacko 1289
IV Marcin Dorobek 1147
V NAJEMNIK poszukiwany
KTO CHĘTNY NA NAJEMNIKA DO EKIPY z Częstochowy??!!!!
ZAPISY ZAMKNIĘTE... JEŻELI KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SIĘ JESZCZE ZGŁOSIĆ... WNIOSEK/ZDJĘCIA/WYPEŁNIONA KOPERTA (pisać na priv)
od 8 do 16 najszybciej zlapac mnie na skype. Na kom w tym czasie ciezko sie dodzwonic.
I Piotr Kuczyński 1463
II Marek Lisiński 1506
III Przemek Jacko 1289
IV Marcin Dorobek 1147
V NAJEMNIK poszukiwany
KTO CHĘTNY NA NAJEMNIKA DO EKIPY z Częstochowy??!!!!
ZAPISY ZAMKNIĘTE... JEŻELI KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SIĘ JESZCZE ZGŁOSIĆ... WNIOSEK/ZDJĘCIA/WYPEŁNIONA KOPERTA (pisać na priv)
od 8 do 16 najszybciej zlapac mnie na skype. Na kom w tym czasie ciezko sie dodzwonic.
Lista definitywnie zamknięta? Czy będziecie dopisywać drużyny, tylko aby było parzyście??
Lucas pisze:Lista definitywnie zamknięta? Czy będziecie dopisywać drużyny, tylko aby było parzyście??
Szmajson pisze: ZAPISY ZAMKNIĘTE... JEŻELI KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SIĘ JESZCZE ZGŁOSIĆ... WNIOSEK/ZDJĘCIA/WYPEŁNIONA KOPERTA
(pisać na priv)
1. nie liczy sie ilosc a jakość, a podejscie chocby w kwestii zgloszen pokazuje ze mozemy liczyc na bardzo udana imprezetrikk pisze:Czyli 44 drużyny jedynie będą? W porównaniu z Zieloną i Łodzią MAO
2. 44 teamy to 72,7% skuteczosci w wylonieniu zwyciezcy przy 5 bitwach - zawistnym odpadnie argument o lamusowatosci potencjalnych zwyciezcow
najbardziej wkurzajaca mnie rzecz w spoleczenstwie naszego kraju, szklanka zawsze jest do polowy pusta...
p o z d r o!
najbardziej wyrównany skład ma Inkwizytor 1,8:1
może w końcu wygrają DMP, przecierz wszyscy im tego szczerze życzymy
może w końcu wygrają DMP, przecierz wszyscy im tego szczerze życzymy
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Snot, ale zrobiliscie wielka mistyfikacje zamieniajac sie z drugim skladem nazwa, normalnie pro
Żadna mistyfikacja, Gogol po prostu przejął władzę w klubie.Ziemko pisze:Snot, ale zrobiliscie wielka mistyfikacje zamieniajac sie z drugim skladem nazwa, normalnie pro
Ja gdybym miał obstawiać, postawiłbym na Śląsk. Kurs powinien być duży, a namieszać mogą.Robson pisze:najbardziej wyrównany skład ma Inkwizytor 1,8:1
Ostatnio zmieniony 25 sie 2010, o 08:48 przez Kielon, łącznie zmieniany 1 raz.
bez bawienia sie w ulamki IMO tak na szybko bo na 10 do roboty xD
2:1
Ordin
Inkwizytor
Skaven Blade
3:1
Snot Alfa
Snot Beta
Szybki Szpil
XIII Kohorta
4:1
Animosity Alpha
Nemezis
5:1
Tutaj juz za dużo zeby wymieniac
(Szkoda ze Jezdzcy jakos dziwnie podzieleni, tak by doszli do 3:1 )
pzdr !
2:1
Ordin
Inkwizytor
Skaven Blade
3:1
Snot Alfa
Snot Beta
Szybki Szpil
XIII Kohorta
4:1
Animosity Alpha
Nemezis
5:1
Tutaj juz za dużo zeby wymieniac
(Szkoda ze Jezdzcy jakos dziwnie podzieleni, tak by doszli do 3:1 )
pzdr !
Obyś się zdziwił czemu jadą jako alfaKielon pisze: Btw, Snot Alfa źle doszacowany.
- swieta_barbara
- habydysz
Tak tak, specjalnie tak sie rozbilismy, zeby podbic stawke.thurion pisze:Szkoda ze Jezdzcy jakos dziwnie podzieleni, tak by doszli do 3:1
220 osob - weri najs.