Dymitr i jego Mroczne elfy [2350/2500]
Re: Dymitr i jego Mroczne elfy [2350/2500]
i przy piłkarzykach i 18-tych urodzinach
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ale serio z tym canonem to jest glupota:
Sytuacja:
-Widzę smoka. Rozkaz z góry by go zabić jak się wychyli, ładuj broń, cel, pal.
-Ale dowódco działa! Nie możemy strzelić, bo nie widzimy celu!
-Jak to ku**a nie widzicie. A to wielkie bydle, co zaraz nas zabije, to co to jest. Superman?
-To widzimy dowódco, ale nie widzimy celu przed, bo nam Mrrrrrrrrrroczni Jeźdźcy zasłaniają.
-
Sytuacja:
-Jak to ku**a nie widzicie. A to wielkie bydle, co zaraz nas zabije, to co to jest. Superman?
-To widzimy dowódco, ale nie widzimy celu przed, bo nam Mrrrrrrrrrroczni Jeźdźcy zasłaniają.
-
uznaj ze armata musi widzieć tern gdzie ma strzelić, bo nie wiedza co jest za tym oddziałem, a nuż jakiś sojuszniczy oddział, albo bagno i strzał przepadniePedros pisze:Ale serio z tym canonem to jest glupota:
Sytuacja:
-
a tak w ogóle to spadaj z tego forum z fluffem
Właśnie, nie zaśpiewaliście mi "sto lat"
A co do rozpy, nie sądzisz że hotek mógłby się jednak przydać? To tylko 25 punktów, a może powstrzymać kogoś od rzucania czarów z 6 kości.
@ Pedros
To raczej coś w stylu cięcia marszu w 7. Nie mogą strzelać w smoka, bo DR są dla nich większym zagrożeniem. Ale to tylko takie fluffowe pierdzenie
A co do rozpy, nie sądzisz że hotek mógłby się jednak przydać? To tylko 25 punktów, a może powstrzymać kogoś od rzucania czarów z 6 kości.
@ Pedros
To raczej coś w stylu cięcia marszu w 7. Nie mogą strzelać w smoka, bo DR są dla nich większym zagrożeniem. Ale to tylko takie fluffowe pierdzenie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
eee...jak to jak zabije treekiny? w CC? czy są tam jakieś super techy których ne znam? 21Woundów z T5, to bardzo dużo, ale dla hyfry czy smoka to dość wykonalne nie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
no super.
Na smoku to jakieś 2 rany
na hydrze 2,75 rany
na mantykorze (bije pierwszy i jednego ubijam) 4,5 rany
matykora ma słabo, ale reszta raczej niespecjalne
SMOK
wpada Lord i (nawet potiona bym wziął śmiało) 4,75 rany zadaje
smok dostaje dwie w odpowiedzi
SMOK 3 rany zadaje
CR:
SMOK 8
Treekiny 2
zdaje steadfasta w kolejnych tr=urch jakies hydry dopychasz i jest dobrze
na hydrze 2,75 rany
SMOK
SMOK 3 rany zadaje
CR:
SMOK 8
Treekiny 2
no i jak zioniesz ze smoczka hydry to chyba drzewka sie lekko przypala x2Dmtrij pisze:no super.
na hydrze 2,75 rany
SMOK
SMOK 3 rany zadaje
CR:
SMOK 8
Treekiny 2
no i co byscie zrobili jak bym wam nie powiedzial o walku z cannonami
trzeba sie jescze na jakis browar umowic to moze wam cos jeszcze sprzedam
w tym przypadku strzelaja normalnieAsassello pisze:przejdzie... takie są zasady...Pedros pisze:Przecież to jest totalny idiotyzm!. Czyli co, dark riderzy zasłaniają punkt, przez co cannon może strzelać tylko przed dark riderami? Ciekawe czy na turnieju to przejdzie.
wystarczy że katapy mogą z indirecta strzelać.
no i chyba trzeba bedzie przyjechac do wro po niebieskie kostki
Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, o 21:51 przez jurak, łącznie zmieniany 2 razy.
przeczytaj RB.Pedros pisze:To jest coś jeszcze?
najlepiej ze 2 razy
ten turniej w pizzeri powiem Ci Jurak, że jest mega opcja... jakis tam pizzy kaawałek w cenie tura, można pić browara przy bitwie a za mega duzą (i nie zgorszą) pizze płaci się coś około 18zł:D
miejscówka jak nalezy...zapraszamy:D
A. 2700Dmtrij pisze:ten turniej w pizzeri powiem Ci Jurak, że jest mega opcja... jakis tam pizzy kaawałek w cenie tura, można pić browara przy bitwie a za mega duzą (i nie zgorszą) pizze płaci się coś około 18zł:D
B. smok 3 mantykory i dwie hydry
C. jak bym sie posparowal na 2500 to moze
Dymitr czekam na sprawozdanie z bitew
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...