![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GW
Dastor szykuj suty, Darek cię ukarze
jak Shina na Drakonie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Panowie i Panie!
prosze zabrac ze soba buty do pilki! boisko z oswietleniem bedzie do naszej dyspozycji! tym razem pogramy dluzej![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jesli ktos wpada dzisiaj niech dzwoni do mnie, zrobimy maly trening przed sobotnia noca![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
prosze zabrac ze soba buty do pilki! boisko z oswietleniem bedzie do naszej dyspozycji! tym razem pogramy dluzej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jesli ktos wpada dzisiaj niech dzwoni do mnie, zrobimy maly trening przed sobotnia noca
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Buszman pisze:Panowie i Panie!
prosze zabrac ze soba buty do pilki! boisko z oswietleniem bedzie do naszej dyspozycji! tym razem pogramy dluzej
jesli ktos wpada dzisiaj niech dzwoni do mnie, zrobimy maly trening przed sobotnia noca
A jaka pogoda u was na zachodzie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
siompi od wczoraj, ale jestesmy dobrej mysli
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
Jeśli nie chcesz, żeby Twoja drużyna pauzowała przez 5 bitew, to lepiej nie mów więcej o tym głośno. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
nawet nie wspominaj.gokish pisze:btw Na żużel to nie idziemy bo co pamiętam to ktoś 2 razy w tyłek od Myszek dostał
...taki wstyd
@Krassus- true
moze pokonali nas na torze,
ALE my pokazemy im w figurki!
SexRocket pisze:o czym tu gadac... wy nam poskladaliscie pedersena przec co mamy koniec sezonu, my wam poskladalismy sajfudinowa przez co skonczycie lige nizejgokish pisze:ale o żużlu to w sobotę możemy pogadać bo u nas nie lepiej jest
Gdzie my gdzie my