Khumanor pisze:jestem tylko krową, nie pomogę Tobienindza77 pisze:Cholera, tylko nie wiem co pacyfizm ma do noszenia najzwyklejszej obroży Oświeccie mnie, bo się gubię.
Cholera, mnie jak w obroży łaziłem to psem nazywali Dziwny jakiś jesteś.
Khumanor pisze:jestem tylko krową, nie pomogę Tobienindza77 pisze:Cholera, tylko nie wiem co pacyfizm ma do noszenia najzwyklejszej obroży Oświeccie mnie, bo się gubię.
no cóż, taki dziw już jestem... a Ty nie lepszy psem się zwaćnindza77 pisze:Khumanor pisze:jestem tylko krową, nie pomogę Tobienindza77 pisze:Cholera, tylko nie wiem co pacyfizm ma do noszenia najzwyklejszej obroży Oświeccie mnie, bo się gubię.
Cholera, mnie jak w obroży łaziłem to psem nazywali Dziwny jakiś jesteś.
To bierze się firmę, która w takich przypadkach podstawia wam nowy autokar.GoblinNadGobliny pisze:slunsk domaga sie przeniesienia dmp na przyszly tydzien!
nie dosc ze przez niestosowne odzywki buszmana (tak, pamietamy ze zwalowales na dmp w ciul lat temu naszego usposledzonego przyjaciela Kamila "Warzywa" Guzego; moglbys w koncu przeprosic bo on do dzisiaj sie z domu boi wyjsc) frekwencja miala byc zenujaco niska; to jeszcze solo zasobotowal autokar i w efekcie idziemy spac o wschodzie slonca i nam smutno :C zycie nie ma sensu, do boju jezdzcy hardkoru!
lololo. To ja wałowałem!(tak, pamietamy ze zwalowales na dmp w ciul lat temu naszego usposledzonego przyjaciela Kamila "Warzywa" Guzego; moglbys w koncu przeprosic bo on do dzisiaj sie z domu boi wyjsc)
Dobrze że nie jechałem.to jeszcze solo zasobotowal autokar i w efekcie idziemy spac o wschodzie slonca i nam smutno
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Kod: Zaznacz cały
Rząd Nazwa Klubu
1 TRUE LEGION
ZAD TROLLA
2 XIII Kohorta - ALPHA
Animosity - 1 Alpha
3 NEMEZIS
Strefa Zero Beta
4 BWT
Jeźdźcy Hardkoru "Gang Wujka"
5 BASTION
TERROR BOYZ