Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 28.08.2010!
Re: Turniej Warhammer 8 ed. w Sklep Imperium Kraków 28.08.2010!
Mnie również nie będzie. Mam zlecenie do wykonania.
Dziękuję przeciwnikom za miłą grę i organizatorom za świetną zabawę. Aż zaniemówiłem z zachwytu 
Do zobaczenia niebawem.

Do zobaczenia niebawem.
Dzięki szary za bitwę, dużo z niej wyniosłem. Również dla pozostałych graczy wielkie dzięki. Fajnie było się pojawić u Was na turze
Podróż powrotną spędziłem pod znakiem śpiocha. rewelacyjna atmosfera oraz klimat różniący się od naszych lokali spowodował, że na pewno jeszcze się u Was pojawię
PS. Dzięki dla mojego ostatniego przeciwnika oraz jego brata za piwko po turze
Sorry... ale tyle osób było i zmęczenie dawało się we znaki, że nie spamiętałem imion 

Podróż powrotną spędziłem pod znakiem śpiocha. rewelacyjna atmosfera oraz klimat różniący się od naszych lokali spowodował, że na pewno jeszcze się u Was pojawię

PS. Dzięki dla mojego ostatniego przeciwnika oraz jego brata za piwko po turze

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Wklejcie wyniki bo ciekawy jestem 

Cieszy nas to ze sie dobrze bawiliscie, oraz dziekujemy wszystkim za przybycie:).
Mam nadzieje ze zlapales juz odech po wizycie u nas Szary;). Do zobaczenia w najblizszym czasie, zapraszam na bitewke (przy okazji zglaszajac chec na potyczke z szczurami).
W takim badz razie zapraszam Daw z kolegami na kolejnego lokala, moze im rowniez przypadnie do gustu nasz klimat. Chlopaki rowniez pozdrawiaja:).
Co do wynikow to niestety po turnieju zostaly nam wyniki czolowki:
Pawel Stachowski (dwarfs) 44 pkt.
Krzysztof Kozak (Warriors of Chaos) 42 pkt.
Lisiński (Wood Elves) 31 pkt.
Mam nadzieje ze zlapales juz odech po wizycie u nas Szary;). Do zobaczenia w najblizszym czasie, zapraszam na bitewke (przy okazji zglaszajac chec na potyczke z szczurami).
W takim badz razie zapraszam Daw z kolegami na kolejnego lokala, moze im rowniez przypadnie do gustu nasz klimat. Chlopaki rowniez pozdrawiaja:).
Co do wynikow to niestety po turnieju zostaly nam wyniki czolowki:
Pawel Stachowski (dwarfs) 44 pkt.
Krzysztof Kozak (Warriors of Chaos) 42 pkt.
Lisiński (Wood Elves) 31 pkt.