Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GW
tia... miałam grać... qrwa... przez najbliższy tydzień nie będę w stanie powiedzieć nic więcej, niż qrwa...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
go go Wrocław!
tak to jest, że jak się raz na 10 lat skład z miasta wysle to wszystko ogarną, by poźniej kolejne dziesięć lat nic nie robić:D
tak to jest, że jak się raz na 10 lat skład z miasta wysle to wszystko ogarną, by poźniej kolejne dziesięć lat nic nie robić:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
bez przesady po prostu wspomnienie starych dobrych czasów, a że to aż tak dawno było... widocznie tak ma byćKefas pisze:chłopaki serdecznie wam współczuje! macie niezłą traumę chyba!?
nie wiem w jakim teamie jest Pan Klops... może ktoś wie jak sobie radzi z bestiami ?
ps.: szkoda że nie do tarły do niego te dwa rozorgory... teraz to będę miał traumę, jak nic
bitwa IV
Kod: Zaznacz cały
BITWA IV
Rząd Nazwa Klubu DP TOTAL
1 Skaven Blade 195
ORDIN 189
2 SNOT BETA 186
XIII Kohorta - ALPHA 183
3 INKWIZYTOR 183
Animosity - 1 Alpha 177
4 SNOT - ODPADY ALPHA 165
ROGATY SZCZUR 165
5 NEMEZIS 165
Monolit - Pizdy ze Szczecina 163
6 KULT ALFA 162
SZYBKI SZPIL Córy Górników 161
7 Animosity - 2 Beta 160
Strefa Zero Alfa Squad 160
8 KLUB WOJA WCISKA 158
Jeźdźcy Hardkoru "Gang Wujka" 155
9 MSWIA 155
INDY POSEN 153
10 Animosity - 3 Epsilon 153
IV Drużyna poz-lesz-chodz-kuj 152
11 KULT II 148
BASTION 147
12 Strefa Zero - Czas Pogardy 147
TRUE LEGION 146
13 ZAD TROLLA 143
Animosity - 6 Delta 137
14 Animosity - 4 Gamma 135
JEŹDŹCY HARDKORU GANG RYBKI 131
15 ROGATY SZCZUR - YBG 131
DZIELNE CHWATY 130
16 XIII Kohorta - GAMMA 130
ZKF Zabrze 130
17 BWT 129
TERROR BOYZ 127
18 XIII Kohorta - BETA 124
Strefa Zero Beta 118
19 BATTLEGROUND 114
Animosity - 5 Womensity 113
-
- Mudżahedin
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
GoblinNadGobliny pisze:moglbys przepowiadac pogode dla tvp nostradamusieDmtrij pisze:dzis wszystko będzie jasne...
ta proszę bardzo
za 5000 lat będzie ładna pogoda na całej zemi przez ten jeden dzień będzie się utrzymywać temp. na powierzchni od 0 do 25+ ( zima / wiosna w afryce i astrali ) dodatkowo wiatr będzie miał 20km/h z lekkim chłodem antarktycznym
opady przewidujemy w okolicach amazonki i niklu i czerwonej rzece w chinach około 0,05 mln na m2 ( nie wiele ) a bym zapomniał burze na Pacyfiku i oceanie indyjskim ( zawsze muszę być te burze )
no jak coś specjalizuję się w pogodzie za min tysiąc lat... kolega może coś bardziej "przyziemnego", bliższego temu życiu
jak idzie wszystkim ?
ps.: a to wszystko dzięki naturalnym zdolnością mego wewnętrznego znaku "duszy"
Szczecin do boju
A Khumanor...jaki kurde nikiel?
A Khumanor...jaki kurde nikiel?
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
w okolicach Niklu to pewnie w Miedzi, albo Kobalcie
Animosity znowu wygra DMP, czuję to nochalem
Animosity znowu wygra DMP, czuję to nochalem
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
znowu wygra? niemozliwe praktycznie - w tym roku mają trudniejszych przeciwników z którymi muszą zagrać:D jaki wynik IV bitwy?
zastanawiałem się kto bedzie się czepiał tego zdania...uwielbiam wyrwane z kontekstu słowa:)GoblinNadGobliny pisze:moglbys przepowiadac pogode dla tvp nostradamusieDmtrij pisze:dzis wszystko będzie jasne...
Ostatnio zmieniony 29 sie 2010, o 12:15 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Wygraną widzę średnio, ale myślę że 3 czy 4 miejsce jest realne i to bardzo. Ale, zobaczymy po tej bitwie.
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20