Oj tu było trochę zabawy Baza to catachan green, potem stopniowo dodawanie camo green a na końcu dodane trochę żóltego. Na to glazy z catachan green i gryphon sepia.
Jako że w tym tygodniu odpoczywam od malowania pod presją czasową i ogólnym zapierdzielem jaki był przed dmp udało się coś ładnego stworzyć myślę. Wielu pewnie nie zna tego modelu, a jest to Mag by games workshop z 89' czyli pewnie 4-5 ed, sam nie wiem. Tytuł pracy to Sir Elton John a jest on do armii DoW z której to pota i kuszoli w tym temacie prezentowałem.
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2010, o 22:45 przez Skaven, łącznie zmieniany 2 razy.
znam ten model, sam na niego poluję:P a zlecenie z dowami to czysta frajda chyba, zazdroszczę farta:D
dla mnie za kolorowo ale technicznie widac że robisz postępy;] z podstawkami też choć dla mnie z kolei przeładowana detalami:P
Jak Ty już stwierdzasz ze sa postępy techniczne to muszą być, to tak jakbym dostał 10 na cmonie Generalnie podstawki mają mieć pełno takich pupereli żeby było bogato i jak to nazywam "barokowo". Co do malowania DoW to faktycznie fajna sprawa bo jest tam dużo modeli które nawet nie wiedziałem że istnieją a fajnie jest je pomacać i pomalować
Bardzo ciekawy model, cyngle mi tylko jakos nie pasują no ale to juz kwestia rzeźby. Co do samego malowania kawał dobrej roboty. jest nieco cukierkowy, ale technicznie bez większego zarzutu. Co do podstawki nieco przeładowana, ale ma specyficzny klimat i myślę, że bardzo pasuje do modelu. Określenie "barokowo" mnie zniszczyło musze zapamiętać.
Trochę mi się przychorowało więc była mała przerwa w malowaniu, ale teraz będzie jakies foto na bieżąco.
Tu prezentuje long fangów i grey hunterów do wilków których gdzieś tam po drodze udało się dokończyć (TT) i do tego pierwszego z treekinów dla Blessa. Treekin dostanie jeszcze zielone oczka
Ostatnio zmieniony 2 paź 2010, o 12:08 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Bliższe foto jest w mojej galerii na picassa , do której mozna trafić przez ten link: http://picasaweb.google.com/skavenik
Co do podstawek to takie miały być więc to mojego lenistwa nie ma ;P