Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Nie wiem czy widzieliście ale po 30 min. ataków lech stał się pasywny, a po 60 ataki stały się po prostu sporadyczne i raczej się bronili.
to znaczy ,że po prostu kondycji nie mają. Męczą się szybko i po godzinie sił nie mają. to jest straszne, że oni nie wytrzymują tempa innych ...
to znaczy ,że po prostu kondycji nie mają. Męczą się szybko i po godzinie sił nie mają. to jest straszne, że oni nie wytrzymują tempa innych ...
Macie rację, męczyli
A wystarczyło w pierwszej połowie jedną szmatę z dobitki czy rożnego itp wbić
i by był spokój i pozamiatane
trochę mi szkoda takiego Arboledy że się marnuje w naszej lidze...
ale - przy tegorocznym dorobku naszej piłki - ten awans do grupy to i tak duży sukces
A wystarczyło w pierwszej połowie jedną szmatę z dobitki czy rożnego itp wbić
i by był spokój i pozamiatane
trochę mi szkoda takiego Arboledy że się marnuje w naszej lidze...
ale - przy tegorocznym dorobku naszej piłki - ten awans do grupy to i tak duży sukces
-
- Plewa
opis meczu z czuba
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,830 ... geNumber=4
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,830 ... geNumber=4
-
- Plewa
LECH TRAFIA DO GRUPY A!!! Z JUVENTUSEM, MANCHESTEREM CITY I SALZBURGIEM!
mysle ze to byla raczej kwestia psychiki, podswiadomie postanowili bronic wyniku, bo w 90 minucie juz znowu mieli sily i opanowali meczIngen175 pisze:Nie wiem czy widzieliście ale po 30 min. ataków lech stał się pasywny, a po 60 ataki stały się po prostu sporadyczne i raczej się bronili.
Mi się wydaje że jak w Lechu by nadal grał Lewandowski to mogli by Ukraińcom bardziej dokopać
Niby mają mistrza Polski a nie graja za dobrze . W tym sezonie to Polonia Warszawa będzie mieć tytuł KSP
Niby mają mistrza Polski a nie graja za dobrze . W tym sezonie to Polonia Warszawa będzie mieć tytuł KSP
,, Człowiek człowiekowi wilkiem , a zombie zombie zombie "
Grupa jak z LMkumoter666 pisze:LECH TRAFIA DO GRUPY A!!! Z JUVENTUSEM, MANCHESTEREM CITY I SALZBURGIEM!
W końcu będe miał czego chciałem, mecze Polskiej drużyny z mocnymi zagranicznymi rywalami
mistrzem Lech albo Legia, z przewagą na wojskowych. Polonia jest beznadziejnie zarządzana i nie ma zaplecza treningowego, i niedługo da to o sobie znać Choć trzeba przyznać, że potencjał w nich drzemieRączek pisze:W tym sezonie to Polonia Warszawa będzie mieć tytuł KSP
a co do grupy Lecha to nie mogli lepiej trafić, będzie dużo emocji!
??Drzewiec pisze:Nadzieja zawsze można mieć. Kolejorz obroni tytuł.
Nic w tym sezonie nie kupili oszczędzają i mają nadzieje że bez Lewandowskiego obronią tytuł .
Polonia zmodernizowała cały skład i widać są postępy . Myślę że z Lewandowski na pewno by lepiej zagrali z Dnipro .
http://www.youtube.com/watch?v=y6OTosObImci Hiszpanie ,,Gwiazdorzy "
Legia pokazała klasę brawo dla niej . Nie ma to jak wydać miliony na graczy a przegrać z PGE GKS . W Warszawie liczy się tylko Polonia !!
Primo : 3 mecze 3 wygrane 3:0 z ległą secundo : bardzo lubię Lecha i też chciałem awans do LE Tercio : wydaje mi się że Lech powinien dokupić paru ludzi skoro i tak zyskał 1 milion euro za awans
moja tabla w tym sezonie
1 Polonia W.
2 Wisłą Kraków
3 Lech
Primo : 3 mecze 3 wygrane 3:0 z ległą secundo : bardzo lubię Lecha i też chciałem awans do LE Tercio : wydaje mi się że Lech powinien dokupić paru ludzi skoro i tak zyskał 1 milion euro za awans
moja tabla w tym sezonie
1 Polonia W.
2 Wisłą Kraków
3 Lech
no i Zięć Maradony teraz nie podał tylko strzelił, tak jak zdecydował o zdobyciu pucharu Ligi Europejskiej teraz przesądził Superpuchar Europy
szesnaście pokoleń potu na boisku wylanego przez rodzinę Brożków nie jest warte jednego meczu Argentyńca
szesnaście pokoleń potu na boisku wylanego przez rodzinę Brożków nie jest warte jednego meczu Argentyńca
Nie jest wstydem przegrać z GKS'em. Wstydem za to przegrać z Groclinem Warszawa. Mam nadzieję, że mistrzem kraju zostanie drużyna która ma kibiców i stadion.Rączek pisze:ległą
Jeśli miałeś kiedykolwiek w życiu okazję przyjechać te 40km do Warszawy to wiesz, że zwyczajnie nie masz racji.Rączek pisze:W Warszawie liczy się tylko Polonia !!
To nie miejsce na takie dysputy ale widzę, że w ramach ochrony gatunków którym grozi wyginięcie post kolegi widnieje tu w nienaruszonym stanie. Pozdrawiam i przepraszam jednocześnie kibiców Polonii z którymi tu już dyskutowałem a zachowali tyle szacunku by poprawnie pisać nazwę klubu któremu kibicuję.
Moja tabela:
1.Wisła
2.Lech
3.Jaga
4.Legia
W LE Lech nic nie pokaże ale to pozwoli skupić im się na Ekstraklasie i dogonić czołówkę.
Jeśli chodzi o spadek z ligi to obawiam się, że będzie to Polonia Bytom i Cracovia Kraków.
Arhentina 4 Spain 1
http://www.youtube.com/watch?v=eN0qHo686Hw
nowy trener, Banega i Cambiasso w centrum i nie ma leszcza na Albicelestes
Reina vs Tevez ... bezcenne
http://www.youtube.com/watch?v=eN0qHo686Hw
nowy trener, Banega i Cambiasso w centrum i nie ma leszcza na Albicelestes
Reina vs Tevez ... bezcenne