Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Ingen175
Kradziej

Re: Piłka nożna

Post autor: Ingen175 »

Nie wiem czy widzieliście ale po 30 min. ataków lech stał się pasywny, a po 60 ataki stały się po prostu sporadyczne i raczej się bronili.
to znaczy ,że po prostu kondycji nie mają. Męczą się szybko i po godzinie sił nie mają. to jest straszne, że oni nie wytrzymują tempa innych ...

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Macie rację, męczyli
A wystarczyło w pierwszej połowie jedną szmatę z dobitki czy rożnego itp wbić
i by był spokój i pozamiatane
trochę mi szkoda takiego Arboledy że się marnuje w naszej lidze...
ale - przy tegorocznym dorobku naszej piłki - ten awans do grupy to i tak duży sukces

kumoter666
Plewa

Post autor: kumoter666 »

LECH TRAFIA DO GRUPY A!!! Z JUVENTUSEM, MANCHESTEREM CITY I SALZBURGIEM!

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Ingen175 pisze:Nie wiem czy widzieliście ale po 30 min. ataków lech stał się pasywny, a po 60 ataki stały się po prostu sporadyczne i raczej się bronili.
to znaczy ,że po prostu kondycji nie mają. Męczą się szybko i po godzinie sił nie mają. to jest straszne, że oni nie wytrzymują tempa innych ...
mysle ze to byla raczej kwestia psychiki, podswiadomie postanowili bronic wyniku, bo w 90 minucie juz znowu mieli sily i opanowali mecz

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

Post autor: Rączek »

Mi się wydaje że jak w Lechu by nadal grał Lewandowski to mogli by Ukraińcom bardziej dokopać :!:
Niby mają mistrza Polski a nie graja za dobrze . W tym sezonie to Polonia Warszawa będzie mieć tytuł :D KSP :!:
,, Człowiek człowiekowi wilkiem , a zombie zombie zombie "

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

kumoter666 pisze:LECH TRAFIA DO GRUPY A!!! Z JUVENTUSEM, MANCHESTEREM CITY I SALZBURGIEM!
Grupa jak z LM :lol2:

W końcu będe miał czego chciałem, mecze Polskiej drużyny z mocnymi zagranicznymi rywalami \:D/
Obrazek

DZIK
Oszukista

czyli czoko i to głęboko

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Rączek pisze:W tym sezonie to Polonia Warszawa będzie mieć tytuł :D KSP :!:
mistrzem Lech albo Legia, z przewagą na wojskowych. Polonia jest beznadziejnie zarządzana i nie ma zaplecza treningowego, i niedługo da to o sobie znać :) Choć trzeba przyznać, że potencjał w nich drzemie

a co do grupy Lecha to nie mogli lepiej trafić, będzie dużo emocji!

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

Ja jestem kibicem Polonii i przynajmiej mam taką nadzieje , ja sądze że oni są dużo lepsi od Lecha . Narazie idzie im bardzo dobrze i pewnie tak zostanie 8)

Awatar użytkownika
Drzewiec
Plewa

Post autor: Drzewiec »

Nadzieja zawsze można mieć. Kolejorz obroni tytuł.
Obrazek

DZIK
Oszukista

chrzanić polską żałosną ustawianą ligę, nie oglądaj syfu, nie dawaj telewizjom poparcia na kasę dla leszczy i pozorantów
superpuchar Europy jest właśnie w połowie
jutro - Hiszpania startuje

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

Drzewiec pisze:Nadzieja zawsze można mieć. Kolejorz obroni tytuł.
??
Nic w tym sezonie nie kupili oszczędzają i mają nadzieje że bez Lewandowskiego obronią tytuł .
Polonia zmodernizowała cały skład i widać są postępy . Myślę że z Lewandowski na pewno by lepiej zagrali z Dnipro .

http://www.youtube.com/watch?v=y6OTosObImci Hiszpanie ,,Gwiazdorzy "

DZIK
Oszukista

Kun Aguero podał Reyes strzelił :D =D>

Awatar użytkownika
Drzewiec
Plewa

Post autor: Drzewiec »

Pimo: Lech z meczu na mecz gra coraz lepiej. Secundo: Przecież został zakupiony napastnik z Łotwy, Tierto: Jakoś nie wierzę w Bakero.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

Legia pokazała klasę brawo dla niej . Nie ma to jak wydać miliony na graczy a przegrać z PGE GKS . W Warszawie liczy się tylko Polonia !!
Primo : 3 mecze 3 wygrane 3:0 z ległą secundo : bardzo lubię Lecha i też chciałem awans do LE Tercio : wydaje mi się że Lech powinien dokupić paru ludzi skoro i tak zyskał 1 milion euro za awans :)
moja tabla w tym sezonie
1 Polonia W.
2 Wisłą Kraków
3 Lech

DZIK
Oszukista

no i Zięć Maradony teraz nie podał tylko strzelił, tak jak zdecydował o zdobyciu pucharu Ligi Europejskiej teraz przesądził Superpuchar Europy
szesnaście pokoleń potu na boisku wylanego przez rodzinę Brożków nie jest warte jednego meczu Argentyńca

Awatar użytkownika
Rączek
Wałkarz

No i Lech znowu pokazał klasę . Brawo dla Jagielloni =D>

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Rączek pisze:ległą
Nie jest wstydem przegrać z GKS'em. Wstydem za to przegrać z Groclinem Warszawa. Mam nadzieję, że mistrzem kraju zostanie drużyna która ma kibiców i stadion.
Rączek pisze:W Warszawie liczy się tylko Polonia !!
Jeśli miałeś kiedykolwiek w życiu okazję przyjechać te 40km do Warszawy to wiesz, że zwyczajnie nie masz racji.

To nie miejsce na takie dysputy ale widzę, że w ramach ochrony gatunków którym grozi wyginięcie post kolegi widnieje tu w nienaruszonym stanie. Pozdrawiam i przepraszam jednocześnie kibiców Polonii z którymi tu już dyskutowałem a zachowali tyle szacunku by poprawnie pisać nazwę klubu któremu kibicuję.

Moja tabela:
1.Wisła
2.Lech
3.Jaga
4.Legia

W LE Lech nic nie pokaże ale to pozwoli skupić im się na Ekstraklasie i dogonić czołówkę.

Jeśli chodzi o spadek z ligi to obawiam się, że będzie to Polonia Bytom i Cracovia Kraków.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

DZIK
Oszukista

Arhentina 4 Spain 1

http://www.youtube.com/watch?v=eN0qHo686Hw

nowy trener, Banega i Cambiasso w centrum i nie ma leszcza na Albicelestes
Reina vs Tevez ... bezcenne

ODPOWIEDZ