WROCŁAW

ODPOWIEDZ
Marcins
Masakrator

Re: WROCŁAW

Post autor: Marcins »

chętnie zagram z kimś jutro na 2500 :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

wpadnij po 15 do barda...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Marcins
Masakrator

będę pewnie od 11

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

dwarfy sprzedaje bo mam za mało maszynek a narazie pomalowałem wszystkie moje VC :D (co jest duuuużym osiągnięciem bo tempo mojej pracy wymosi 1 figsa na miesiąc)
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Marcins
Masakrator

Jaruś ,kogo to obchodzi ile ty figurek na miesiąc malujesz, jest również do tego odpowiedni dział w którym możesz pochwalić się swoimi ''arcydziełami'',ponadto jest jeszcze dział w którym można składać oferty wymiany lub sprzedania figurek... :roll:

zagrasz jutro, czy jesteś jeszcze na Majorce?

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

jak się wyrobie to na 13:30 będe w bardzie z nową rozpiską na 2500 (mam sposób na tą twoją abominację a resztę zjem gwardią :D)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak sie pogoda nie poprawi bede troszke spóźniony...oby wyszlo słońce:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Marcins
Masakrator

zagrałbym z kimś jakąś dużą bitwę z imiennymi herosami na przykład na 5k
ktoś chętny?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ktoś jutro zagra popołudniu?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Marcin wyjaśnij mi jedną rzecz...uważasz, ze wałując wszystkich którzy sa mniej pgranie coś zyskasz? śmialiśmy sie z Jarkowego T6 na wampirze, ale Ty stary zaginasz go w każdym miejscu! Straszna 13-tka w KoTR? aż dziwne że nie zabiłes całego oddziału co?
albo to, że dwellersi wchodzą albo w clanraty albo w dzwonek...Obiecuję Ci (a myślę, że nie tylko ja) KRS przy nastepnym wale

Marcins
Masakrator

skąd te informacje???
rzucałem jedynie testy tafnesa i błyskawice 13 nawet nie wiozłem bo grałem z bretonią #-o
a z dzwonkiem zwałowałem bo wdawało mi się że tak ma być ale teraz już wiem jak jest to był mój jedyny wał do tego nie świadomy...
wypraszam sobie takie zarzuty i żądam sprostowania kiedyś wałowałem na początku tej edycji również,bo nie znałem do końca zasad ale teraz jedynie robię to nie świadomie jak na przykład z dzwonkiem.

edit:do tego najwięcej w kawalerii zabiłem ze 4 modele a gdybym rzucał 13 to raczej 4x1 bym nie pocisnął,
może thomasowi się pomieszało z tym że plaga wychodzi na 13+, stąd te brednie

po za tym jeżeli chodzi o dzwonek to rzuciłem za niego, zginą i na tym skończyliśmy bitwę ,przepraszam za ten wał ale takie bitwy są miedzy innymi po to by się poduczyć grać,teraz nauczyłem się na własnym błędzie po prostu zinterpretowałem czar jak strzelanie czy coś w tym rodzaju jak strzelasz do oddziału z dzwonkliem to trza wybrać czy w oddział czy w dzwonek tak myślałem ze jest również i z tym ale niestety pomyliłem się każdemu się zdarza i nie życzę sobie by ktoś nazywał mnie wałkarzem tylko z tego powodu
zresztą o co wam chodzi ściagłem dzwonek i ustaliliśmy wynik 20:0 na tym powinnyśmy skończyć oczywiście jeszcze oczekuje czegoś w stylu''sorry że wmawiamy ci wały których nie popełniałeś itp itd,błagamy o litość i przebaczeniebla bla bla''

a tak na marginesie jak ty dimitrze się byś poczuł jak bym ci wmawiał ze no nie wiem np. mówiłeś że hydra ma 10tafa ,dredlord jest 4lvl magiem a duże słoneczko wychodzi na 10+itd...
nie jest to miłe prawda zwłaszcza ze wyssane z palca tak samo jak wmawiacie mi że rzucałem 13 w kawalerie toż chyba wam się trochę w dupach poprzewracało...

.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Marcin odbierasz PW w ogóle? Napisz do mnie w sprawie figurek!

Sorry za offtop.

Janiszek.

Marcins
Masakrator

codziennie piszę ci na gg a pw nie dostałem żadnej

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Kuba nie wytrzymałes nerwowo i sprzedajesz figurynki? czy może alko-akcja Cie przerosła?

Janiszek
Masakrator

Dmtrij pisze:Kuba nie wytrzymałes nerwowo i sprzedajesz figurynki? czy może alko-akcja Cie przerosła?
Nie byłem na świeżo z 8 edycją, a potem jakoś mi się odechciało ogarniać tego wszystkiego.
8)

Marcin sorry, widocznie coś mi GG nawala bo nic nie dostałem ;/.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

janiszek nie masz może podstawki pod rydwan? 100 na 50 mm bo mi jest zajebiś$$$ potrzebna.

Janiszek
Masakrator

Nie mam. A tak w ogóle to #-o :lol2:

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Na sobotę w bardzie jakiś chętny na sparingi z moimi orkami?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

moje orki na 2,5k
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ok na 10 jestem wstępnie z Dymitrem ustawiony, więc na 12.30 możemy się ustawić: orasy vs orasy.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

ODPOWIEDZ