miała miała, bo szaman mógłby rzucić 3 kolejne a nie podtrzymywać swojego ripa całą bitwęvs Liz Kometa była na 7 nie 8 Ale IMHO większego znaczenia nie miała.
Aha i jeśli już to:
ORDINinkwizytor
miała miała, bo szaman mógłby rzucić 3 kolejne a nie podtrzymywać swojego ripa całą bitwęvs Liz Kometa była na 7 nie 8 Ale IMHO większego znaczenia nie miała.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
oj tam, oj tamYudokuno pisze:patrząc, kto gra w tym rowerowym, mogę przypuszczać, że przedtem poszedł już co najmniej jeden baniaczek pysznego domowego winka własnej produkcjiSzmajson pisze:nie no hardcore cisnąć w bitwe w przedziale rowerowym
Było nie kręcić nosem tylko przyjeżdżać z resztą, to też byś się załapała na kufelek winkaYudokuno pisze:patrząc, kto gra w tym rowerowym, mogę przypuszczać, że przedtem poszedł już co najmniej jeden baniaczek pysznego domowego winka własnej produkcjiSzmajson pisze:nie no hardcore cisnąć w bitwe w przedziale rowerowym
niestety resztką, nie dziwie się Adze że nie zamierzała jechać tak kombinowanym transportem o jakim była mowa o 3.30 nad ranem...Grichalk pisze:Było nie kręcić nosem tylko przyjeżdżać z resztą, to też byś się załapała na kufelek winkaYudokuno pisze:patrząc, kto gra w tym rowerowym, mogę przypuszczać, że przedtem poszedł już co najmniej jeden baniaczek pysznego domowego winka własnej produkcjiSzmajson pisze:nie no hardcore cisnąć w bitwe w przedziale rowerowym
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
P.S. być upodlonym i spoliczkowanym przy użyciu f.i.u.t.a. przez zespól w różowych barwach to ostateczny upadek Robson buziaczki
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze: Barbara & Malal (mega dobra konwersacja)
http://hotfile.com/dl/66267462/9bf6cc4/Obraz_065.avi.html