Demony Franza
Moderator: KrzysiekW
Demony Franza
Zacznijmy od dużych rzeczy
Meet da keeper
Malowanie: Moja skromna osoba
Meet da keeper
Malowanie: Moja skromna osoba
Zdjęcia nie najlepsze ale bez wątpienia się na pewno dobrze prezentuje na stole
Choć wole miecz to ten bat też jest spoko. Macki na grzbiecie to też niezły pomysł więc trochę konwersji jest. Nie lubię takich wysokich podstawek ale to już kwestia gustu
Choć wole miecz to ten bat też jest spoko. Macki na grzbiecie to też niezły pomysł więc trochę konwersji jest. Nie lubię takich wysokich podstawek ale to już kwestia gustu
I zagadka gdzie się podział miecz keepera rozwiązana
Zdjęcia na pewno lepsze od poprzednich a dodatkowo ten model chyba Ci lepiej wyszedł
Jedynie do czego się przyczepie to do tych dreadów, ciężko powiedzieć ale są za mało wyraźne. Reszta git
Zdjęcia na pewno lepsze od poprzednich a dodatkowo ten model chyba Ci lepiej wyszedł
Jedynie do czego się przyczepie to do tych dreadów, ciężko powiedzieć ale są za mało wyraźne. Reszta git
Meet da mniejszy gołodupiec khorna bloodletter / herlak
Tak się złożyło ze Koledzy z pewnego sklepu internetowego pomylili Flamaery z Horrorami i w ramach rekompensaty dostałem 5 5edycyjnych gołodupców khorna ;]
w tym muzyk i sztandarowy ostatnio wpadłem ze zwyklaki mogą też robić za herlaków
Niebawem podeśle więcej fotek gotowych regimentów
pozdr
Tak się złożyło ze Koledzy z pewnego sklepu internetowego pomylili Flamaery z Horrorami i w ramach rekompensaty dostałem 5 5edycyjnych gołodupców khorna ;]
w tym muzyk i sztandarowy ostatnio wpadłem ze zwyklaki mogą też robić za herlaków
Niebawem podeśle więcej fotek gotowych regimentów
pozdr
Przydały by się większe zdjęcia ale po za tym dobrze figurki wyglądają. Choć szału nie ma to nie masz się czego wstydzić bo na pewno ładnie prezentuje się to na stole
Porządna i zadbana armia. Oby tak dalej
Porządna i zadbana armia. Oby tak dalej