Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie
kurcze a ja już zacząłem swoich Dp ...
no to wystawię Gwardię albo mistrzów miecza ...
no to wystawię Gwardię albo mistrzów miecza ...
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie musisz, jeśli masz tę pracę w jakimś swoim temacie na forum.
Ale wtedy musisz podać w NAZWIE TEMATU stronę na której jest post ze zdjęciami Twojej pracy (np. "Prace Dupsa, PMotM - oddział dupsów strona 12"). Warto też w poście z tym zdjęciami zaznaczyć, że właśnie to jest praca na PMotM.
Możesz oczywiście założyć nowy temat - nie będzie to raczej uznane za żaden spam
Ale wtedy musisz podać w NAZWIE TEMATU stronę na której jest post ze zdjęciami Twojej pracy (np. "Prace Dupsa, PMotM - oddział dupsów strona 12"). Warto też w poście z tym zdjęciami zaznaczyć, że właśnie to jest praca na PMotM.
Możesz oczywiście założyć nowy temat - nie będzie to raczej uznane za żaden spam
Mam sugestię: czy nie można by dać ogłoszenia z głosowaniem na całe forum? Myślę, że nikomu by to nie przeszkadzało (w końcu to tylko tydzień), a więcej głosów to ciekawszy konkurs i może byłoby więcej zgłoszeń
W tej edycji może i ja coś wystawię
W tej edycji może i ja coś wystawię
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Jaki będzie temat następnego PMOtM? Ja osobiście proponuję BSB
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Frekwencja nie powala, wiec pewnie bedziemy jechali dalej heros, core, special, rare.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Wziąłbym udział, tyle że coś nie chce przyjść moja katapulta od TK z allegro
A kupiłem ją z nadzieją na pomalowanie na ten konkurs
A kupiłem ją z nadzieją na pomalowanie na ten konkurs
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
Miałem plan żeby zrobić przez dwa miesiące Black Coacha do Vampów... niestety... nawet jeszcze go nie skończyłem ponieważ większe zakupy były w Lipcu i Sierpniu i rozpocząłem również grę na turach .... przygotowanie figurek do nich trochę czasu mi zabrało i niestety nie dam rady w tym miesiącu nic zrobić... znaczy zrobię Black-a ale pewnie we wrześniu.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
w tym miesiącu przez licencjat u mnie posucha, nie mam nic skończonego a tym bardziej z rare
jakaś propozycja co do tematu mi się nasunęła, fragment terenu/diorami + jakiś model/oddział; obelisk/domek/fort wraz z jakimiś modelami jako załoga/obsługa, np. las i scouci, chaosycki magus czarujący przy obelisku lub baszta/fort z imperialnymi kuszami, teren musi mieć charakter danej armii i być jakoś użyteczny na stole do gry; daje to pole do popisu chyba;
takie coś pogmatwane, ale chyba wiadomo o co cmon, chociaż nie wiem jak to ująć w temat
jakaś propozycja co do tematu mi się nasunęła, fragment terenu/diorami + jakiś model/oddział; obelisk/domek/fort wraz z jakimiś modelami jako załoga/obsługa, np. las i scouci, chaosycki magus czarujący przy obelisku lub baszta/fort z imperialnymi kuszami, teren musi mieć charakter danej armii i być jakoś użyteczny na stole do gry; daje to pole do popisu chyba;
takie coś pogmatwane, ale chyba wiadomo o co cmon, chociaż nie wiem jak to ująć w temat
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zabrakło kilku godzin aby zmieścic się w czasie ...no a zreszta co to za rywalizacja jak byłby tylko mój przerośnięty kurak. Dlatego nie wrzucałem.Skavenblight pisze:Jeśli ktoś chce wziąć udział, radzę się pospieszyć... został jeszcze tylko jeden dzień A całkowity brak prac niestety nie wróży dobrze przyszłości konkursu...
A co do tematu terenowego...jak najbardziej za.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: