ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
robimy imprezę konkurującą z FIFA euro2012 najlepiej w okolicy 1 lipca.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, o 10:13 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Może jednak te linki i info dostanę co?
Ile mam kwa przedłużać?
Jaja?
Poproszę o zamknięte forum dla org ETC 2012, bo publicznie nie klnę.
Ile mam kwa przedłużać?
Jaja?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Hek chlopaki co to za jaja? Jest bid, a kurdesku nikt z orgow slowa z geby nie wypusci? Nie chce gorzow w 2012 etc organizwoac? To niech w cholere zrezygnuje. Jak chce, to my 40kowcy nasza czesc wspomozemy jak sie da, ale niech ktos wpizdu cos napisze na warhammer.org.uk ze jestesmy zajebisci i ze event zrobimy fajny, bo na razie to jest jakis ponury zart. Bid jest, a orgowie milcza jakby ktos im pod nos kupę podsunął. To jak chcemy etc u nas czy nie?
Glosowanie jest do dzis do 24. Wiec niech przynajmniej ktos dwa slowa napisze ze jestesmy super i event zrobimy najlepszy. Kurdesku.
vladdi
Glosowanie jest do dzis do 24. Wiec niech przynajmniej ktos dwa slowa napisze ze jestesmy super i event zrobimy najlepszy. Kurdesku.
vladdi
uderzyć do Szmaji osobiście, bo chłopak czasu na czytanie forum pewnie nie ma.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze 10h, i jesli Serbowie nie dostana nagle skads 3 glosow, za 2 lata mamy ojro :] Akurat sie moze ladnie z euro pilkarskim zbiec, oby tylko druzyna WFB lepiej sie spisala od naszej kadry pilkarskiej.
spisać to się na pewno spiszą lepiej i przynajmniej więcej gier będzie niż meczów w piłkę...trzy mecze w grupie i papa do domu, przynajmniej połowa będzie miała blisko do domu, bo druga część to pewnie za granicę musi wrócić
- swieta_barbara
- habydysz
Brawo Gorzow! ETC 2012 w Polsce!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Eh...Shino pisze:jeszcze 2h
Re-read the Charter.
Za co?swieta_barbara pisze:Brawo Gorzow!
Jeszcze jedna taka zwycięska kampania i rozdziobią nas kruki i wrony.
Ponawiam prośbę sprzed 2 miesięcy...
Jedy Knight pisze:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- swieta_barbara
- habydysz
To pisz na PM do Tomasha. Takich publicznych prosb on raczej nie uznaje.
A co do krukow i wron, to faktycznie trudno powiedziec, zeby chlopaki sie jakos ostro lansowali na forum, ale za to, co jak co, ale turnieje im zawsze b. dobre wychodza. Nie ma szans, zeby Polacy byli lubiani na TWF - za to jestesmy lubiani IRL, a to w sumie wychodzi na lepiej.
A jesli nie bedzie im sie chcialo tez w przyszlych latach tak udzielac na TWF, to przeciez tak naprawde fajnie jest Ci chyba pozwiedzac jakies dziwne miejsca. Serbia? Weri najs.
Nie musisz tego zwyciestwa tak gorycza zabarwiac Jedi.
A co do krukow i wron, to faktycznie trudno powiedziec, zeby chlopaki sie jakos ostro lansowali na forum, ale za to, co jak co, ale turnieje im zawsze b. dobre wychodza. Nie ma szans, zeby Polacy byli lubiani na TWF - za to jestesmy lubiani IRL, a to w sumie wychodzi na lepiej.
A jesli nie bedzie im sie chcialo tez w przyszlych latach tak udzielac na TWF, to przeciez tak naprawde fajnie jest Ci chyba pozwiedzac jakies dziwne miejsca. Serbia? Weri najs.
Nie musisz tego zwyciestwa tak gorycza zabarwiac Jedi.
- swieta_barbara
- habydysz
swieta_barbara pisze:Brawo Gorzow! ETC 2012 w Polsce!
No brawo, ale mam wrazenie ze Gorzow nie bardzo chcial tej organizacji. Z drugiej strony moze jakies zakulisowe dzialania byly uskuteczniane. Ja sam przez ostatnie 2 tygodnie naciskalem na 40kowych kapitanow zeby glosowali za gorzowem obiecujac im gołe laski i groząc ze przyjade spalic im domy;) Wystarczy zobaczyc ile 40kowców glosowalo za gorzowem zeby wiedziec, ze nie były to czcze pogróżki;P Anyway gratki i fajnie ze ETC wraca do domu.swieta_barbara pisze:swieta_barbara pisze:Brawo Gorzow! ETC 2012 w Polsce!
vladdi
Vladdi nie przejmuj sie, ze Gorzow sie nie odzywa.
Po prostu Szmaja nie ma czasu, co nie znaczy wcale, ze chlopaki nie zorganizuja super imprezy - bo o tym jestem w 100% przekonany.
Po prostu Szmaja nie ma czasu, co nie znaczy wcale, ze chlopaki nie zorganizuja super imprezy - bo o tym jestem w 100% przekonany.
zwycięstwo osiągnięte minimalnym nakładem sił smakuje podwójnie
to jak masakra w 2 turze.
to jak masakra w 2 turze.
RIP