Daimos, Kabitan Tsubasa i inne anime rodem z Polonii 1
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jej wiecie ile szukałem tych tytułów
Jak byłem mały to więcej czasu spędzałem przed tv niż bez niego
Oczywiście yattaman (ściągnam filmy ze strony), ten piłkarz (pamiętam tylko 1 odcinek, ale znajde i też zaczne ściągać) no i ten w linku co przy zakładaniu tematu.
Boskie
Jak byłem mały to więcej czasu spędzałem przed tv niż bez niego
Oczywiście yattaman (ściągnam filmy ze strony), ten piłkarz (pamiętam tylko 1 odcinek, ale znajde i też zaczne ściągać) no i ten w linku co przy zakładaniu tematu.
Boskie
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dla mnie dragon ball to syf nawet jak bylem mlody, tsubasa nawet sie podobal, daimosa nie ogladalem , yattaman nienajgorszy, widzialem jeszcze na niemieckiej rtl chyba pokrewne tsubasy tylko z siatkówką i druzyną japonek.
Anime z mechami są fajne, ale db też mi się bardzo podobał i nadal podoba. O Tsubasie i Daimosie to już nie mówię jak leciał w tv to nikt w domu nie mógł się odezwać bo ja siedziałem wpatrzony w ekran. Z tych nowszych to naruto jest jeszcze nawet spoko tylko niezły tasiemiec się z tego robi.
To z Tsubasą, to był Kapitan Hawk bodajże - na polski przynajmniej tak to tłumaczyli
A pamiętacie Gigiego ?? Takiego kurdupla ?? To była dopiero krecha. Normalnie Hardcor, nawet obecny Shin Shen się nie umywa
A jak chodziłem do podstawówki to blok kreskówek na TV Polonia to był obowiązkowy punkt dnia - akurat wtedy nam kablówkę założyli - ehh, łezka się w oku zakręciła na wspomnienie tych czasów
A pamiętacie Gigiego ?? Takiego kurdupla ?? To była dopiero krecha. Normalnie Hardcor, nawet obecny Shin Shen się nie umywa
A jak chodziłem do podstawówki to blok kreskówek na TV Polonia to był obowiązkowy punkt dnia - akurat wtedy nam kablówkę założyli - ehh, łezka się w oku zakręciła na wspomnienie tych czasów
http://youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss& ... ed&search= zapowiada się ciekawy film
Eee tam i tak nic nieprzebije Tsubasy .
najlepsze bajki:
Daimos
Gigi
Subasa (nie wazne jak to sie pisze) chodzi o Kapitana Hawka
TYGRYSIA MASKA (jak ktos ma jakies linki gdzie mozna sciagnac filimiki to niech zapoda)
byla jeszcze bajka o siatkarkach (Anioly czy jakos tak)
Daimos
Gigi
Subasa (nie wazne jak to sie pisze) chodzi o Kapitana Hawka
TYGRYSIA MASKA (jak ktos ma jakies linki gdzie mozna sciagnac filimiki to niech zapoda)
byla jeszcze bajka o siatkarkach (Anioly czy jakos tak)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie bajka tylko ANIME!!!!!!
Nie wszystko co jest filmem animowanym jest bajką....
Nie wszystko co jest filmem animowanym jest bajką....
Najlepszy to był trener Kojira - taki menel
Były Żółwie Ninja, pora na kolejną porcję klasyki!
To były czasy, jako nastolatek zakochany w piłce nożnej (akurat trwały MŚ 1994 w USA z niecierpliwością wyglądałem w Polonii 1 kolejnego odcinka przygód Kapitana Jastrzębia! (japońska wersja, włoski dubbing, to było to ;P
Zabawni bracia Tachibana, Wakashimazu broniący w iście matrixowym stylu, Wakabayashi, tajemniczy Kojiro no i magiczny, niepowtarzalny Tsubasa Ozora
To były czasy... Nieprzespane noce, próby powtórzenia tricków piłkarskich z anime na podwórku (parady a'la Wakashimazu, kończące się najczęsciej licznymi urazami łokci
Ciekaw jestem jak wy to wspominiacie, musicie przyznać - serial kultowy, obok Dajmosa i Yattamana
To były czasy, jako nastolatek zakochany w piłce nożnej (akurat trwały MŚ 1994 w USA z niecierpliwością wyglądałem w Polonii 1 kolejnego odcinka przygód Kapitana Jastrzębia! (japońska wersja, włoski dubbing, to było to ;P
Zabawni bracia Tachibana, Wakashimazu broniący w iście matrixowym stylu, Wakabayashi, tajemniczy Kojiro no i magiczny, niepowtarzalny Tsubasa Ozora
To były czasy... Nieprzespane noce, próby powtórzenia tricków piłkarskich z anime na podwórku (parady a'la Wakashimazu, kończące się najczęsciej licznymi urazami łokci
Ciekaw jestem jak wy to wspominiacie, musicie przyznać - serial kultowy, obok Dajmosa i Yattamana
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, o 11:42 przez Mate, łącznie zmieniany 1 raz.
Tsubasa byl niezly
Akurat dopiero co zalozyli mi kablowke, a tam polonia 1 byla. Ja do podstawowki grzalem, ale wczesniej zwykle byla razem z bratem poranna sesja kreskowek.
Ale kurcze nigdy nie doogladalem calego Nie wiem ktora to seria byla, ale jakos tak ogladalem odcinki z jednej, z drugiej - mam taki mix.
BTW - pamietacie kolejnych przeciwnikow ? Kazdy tajemniczy, budzil respekt itp.
Akurat dopiero co zalozyli mi kablowke, a tam polonia 1 byla. Ja do podstawowki grzalem, ale wczesniej zwykle byla razem z bratem poranna sesja kreskowek.
Ale kurcze nigdy nie doogladalem calego Nie wiem ktora to seria byla, ale jakos tak ogladalem odcinki z jednej, z drugiej - mam taki mix.
BTW - pamietacie kolejnych przeciwnikow ? Kazdy tajemniczy, budzil respekt itp.