na razie nikogo i nic nie zamierzam płodzić. Zresztą ma to być projekt Border Princes a nie mój. No i musi być jeszcze zaakceptowany przez naszą LS i dopuszczany na turniejach...cobra651 pisze:jeśli spłodzisz jakiegoś AL dla nas )
pzdr
Moderator: esgaroth
na razie nikogo i nic nie zamierzam płodzić. Zresztą ma to być projekt Border Princes a nie mój. No i musi być jeszcze zaakceptowany przez naszą LS i dopuszczany na turniejach...cobra651 pisze:jeśli spłodzisz jakiegoś AL dla nas )
Fisch pisze:na razie nikogo i nic nie zamierzam płodzić
Konop pisze:Może mi ktoś napisać, jak oceniacie te oddziały w 8 edycji:
- Al Muktar's Desert Dogs
- Birdmen of Catrazza
Fajnie wyglądają, trzymają klimat, ale jak sobie o zasadach poczytałem, chyba trudno jest wymyślić, po co to w ogóle brać...
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Na 99% są na małych. Tak było chyba zawsze, również w oficjalnym "base-chart" GW. Nawet wówczas, gdy Ci z chaosu byli na dużych. Nie słyszałem, by coś się w tym aspekcie zmieniło. I dobrze, bo mam zbyt wiele figurek, aby ich teraz przerabiaćJesteś pewien, że Marudy są na małych podstawkach ?
Marksmeni są z pewnością nieźli i nawet mam ich figurki, ale ten koszt punktowy jest powalający. Myślę, że na większe punkty pomyślałbym nad nimi, ale musiałby to być jakiś większy oddział wówczas.Ja bym rozważył zamianę Kuszników na Marksmenów Bs 4 to nie w kij dmuchał