Nowy turniej Kultu
Heh.
Najlepiej zrobić tą ankietę... 1500, 2250, EURO no i 3k.
Shino: na tym turnieju jakoś pary dogadywały się prawie bez słów. No, może rzucali po połowie kostek każdy, ale jakoś to nie przedłużało.
Zyraf: nie zawsze jeden lord to smok lub duży mag...
Kołata: miałem wtedy chyba 8 lat, gdy pierwszy raz tę grę zobaczyłem i się nią zainteresowałem, ale grać zacząłem dopiero jakieś 4 lata temu...
Wtedy jeszcze najważniejszy był WFRP
A i jeszcze jedno: jak zrobicie na 3k, to potniecie magie. A to będzie nie fair w stosunku do takich HE, lub TK. Poza tym dużo osób nie zagra (no ci najwięksi wymiatacze którzy mają armie na 3000k)
A może po prostu kompromis - jak ktoś chce grać na 3k, to OK, gra sam, reszta może dobierać pary na 2000p + 1000p np.
Najlepiej zrobić tą ankietę... 1500, 2250, EURO no i 3k.
Shino: na tym turnieju jakoś pary dogadywały się prawie bez słów. No, może rzucali po połowie kostek każdy, ale jakoś to nie przedłużało.
Zyraf: nie zawsze jeden lord to smok lub duży mag...

Kołata: miałem wtedy chyba 8 lat, gdy pierwszy raz tę grę zobaczyłem i się nią zainteresowałem, ale grać zacząłem dopiero jakieś 4 lata temu...

A i jeszcze jedno: jak zrobicie na 3k, to potniecie magie. A to będzie nie fair w stosunku do takich HE, lub TK. Poza tym dużo osób nie zagra (no ci najwięksi wymiatacze którzy mają armie na 3000k)
A może po prostu kompromis - jak ktoś chce grać na 3k, to OK, gra sam, reszta może dobierać pary na 2000p + 1000p np.

Bum...!
Husiat ale Ty marudzisz:P Spokojnie się wyrobimy z bitwami. Jeżeli masz armie na 2500 to założę się, że masz też na 3k. To tylko dodatkowy heros i lord.
Turniej będzie na 3k. Raz w roku chyba można tak zagrać?:) Ale niestety nie tydzień po Videsosie bo mam wtedy kursy na prawko:P Prawdopodobny termin to 23.VI lub 30.VI
Turniej będzie na 3k. Raz w roku chyba można tak zagrać?:) Ale niestety nie tydzień po Videsosie bo mam wtedy kursy na prawko:P Prawdopodobny termin to 23.VI lub 30.VI
Kultowicze!
Na 30.06 - 01.07 mam dwie sale do zagospodarowania; do wyboru albo Proxima (tam najechetniej duze punkty, jeszcze lepiej z wymogiem pomalowania) albo szkola przy Raszynskiej (tam gdzie WI) (tam juz wolna amerykanka).
Na 30.06 - 01.07 mam dwie sale do zagospodarowania; do wyboru albo Proxima (tam najechetniej duze punkty, jeszcze lepiej z wymogiem pomalowania) albo szkola przy Raszynskiej (tam gdzie WI) (tam juz wolna amerykanka).
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
prawdopodobnie sie ktoś z klubu do Ciebie odezwieszafa pisze:Kultowicze!

- swieta_barbara
- habydysz
Tez bym sobie na 3k bez zadnych ograniczen zagral. Ale nie tak pozno - pamietajcie, ze niektorzy oprocz wfb maja tez wakacje.
a jak z transpotrem blatów do Proximy, ile osób tam wejdzie, jakie kosztyszafa pisze:Kultowicze!
bo Jeźdźcy Hardkoru też myślą o zrobieniu turnieju w tym czasie
pozdrawiam

3k spoko, ale jeśli mają być całkowite ograniczenia magii to lipa(ew. np. bez dwóch smoków i dwóch lordów magów). Nawet nie chodzi o osłabianie, ale o to, że: np. ja gram lizakami i mam fajnego Slanna zajmuje w chu... pkt. i dzięki temu nie muszę proxować. Nie posiadam super dużo figsów, a Slann daje mi możliwość grania na właśnie takich turniejach, które są bardzo fajne do tego wystawiam TG i pół armii zawalone reszta to to co posiadam. Myślę, że to jest największy minus cięcia, niektórych rzeczy... podejrzewam, że wielu początkujących graczy ma właśnie ten problem.
pozdro
pozdro
Popieram. Cięcia cięciami ale bez przesady. Jak 3k to niech wszystkiego można będzie wziaść więcej niż na 2k.Dawid pisze:3k spoko, ale jeśli mają być całkowite ograniczenia magii to lipa(ew. np. bez dwóch smoków i dwóch lordów magów). Nawet nie chodzi o osłabianie, ale o to, że: np. ja gram lizakami i mam fajnego Slanna zajmuje w chu... pkt. i dzięki temu nie muszę proxować. Nie posiadam super dużo figsów, a Slann daje mi możliwość grania na właśnie takich turniejach, które są bardzo fajne do tego wystawiam TG i pół armii zawalone reszta to to co posiadam. Myślę, że to jest największy minus cięcia, niektórych rzeczy... podejrzewam, że wielu początkujących graczy ma właśnie ten problem.
pozdro