WROCŁAW
Re: WROCŁAW
a ja czekam na numer konta ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A widzisz bym zapomniał.Robson pisze:a ja czekam na numer konta ;]
Na pm Ci wyślę wieczorem, bo w robocie jestem teraz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
a tak btw to gdzie gramy? mi bardziej pasi bolter.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Ok, z bretania jeszcze nie gralem offensywnymi krasnalami, wiec zobaczymy jak to sie potoczy.Thomas pisze:michal 12.30? o 10 gram z orkami które muszą skończyć do 12.30 na bitwę z andrzejem więc chętnie potem skrzyżuję lancę z toporem
Najprawdopodobniej zostane rozjechany i wdeptany w ziemie
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
zagra ktoś jutro ... tak od 13 bo o 11 mam lekarza
ktoś chętny?
ps.:
ktoś chętny?
ps.:
... nie jesteś w GW ( osobisty pogląd ) nie uznaję Cię w tym miejscu ( stowarzyszeniu ), co byś nie mówił jesteś (('))Dmtrij pisze:mówiłeś z resztą ze nie bedziesz sprzedawał kraśków!
Ja chętnie pyknę w czwartek. Na format turnieju w pizzerii. Chętni?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Piknie, proponuję 11. Zdążymy zagrać 2 bitewki na luzaku.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
no to pięknieMarys pisze:Piknie, proponuję 11. Zdążymy zagrać 2 bitewki na luzaku.
w ogolę mam 2 tak pochrzanione rozpiski że masakra, i klimat zmieniłem o 180 ( stopni )... turbo dziwota
ps.: oby Khorne wybaczył