Niektorzy pewnie pamietaja jak mowilem ze to prawdopodobnie ostatni Master BlasterSmiechu pisze:DMP tylko w Gorzowie (zostawcie MB i zajmijcie sie tylko DMP)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niektorzy pewnie pamietaja jak mowilem ze to prawdopodobnie ostatni Master BlasterSmiechu pisze:DMP tylko w Gorzowie (zostawcie MB i zajmijcie sie tylko DMP)
Pamiętają, pamiętają...SexRocket pisze:Niektorzy pewnie pamietaja jak mowilem ze to prawdopodobnie ostatni Master BlasterSmiechu pisze:DMP tylko w Gorzowie (zostawcie MB i zajmijcie sie tylko DMP)
Smiechu pisze: Co do edycji - wolałbym (zresztą jak większość) 7ed.
ankieta z forum BP pisze: Win: najlepsza edycja Warhammera 41% [ 93 ]
Fail: prosta i głupia 34% [ 78 ]
Nie mam zdania / trudno powiedzieć 25% [ 56 ]
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
większość, jest zawsze głupia (czyli te 41%)Dmtrij pisze:Smiechu pisze: Co do edycji - wolałbym (zresztą jak większość) 7ed.ankieta z forum BP pisze: Win: najlepsza edycja Warhammera 41% [ 93 ]
...tedzio pisze: większość, jest zawsze głupia (czyli te 41%)
stara prawda ludowa
z tej ankiety wynika, ze w Polsce jest 227 graczy. Bo jak rozumiem patrzysz na nia jak na ankiete, ktora jest wiarygodna...Dmtrij pisze:ankieta z forum BP pisze: Win: najlepsza edycja Warhammera 41% [ 93 ]
Nie tylko zweryfikujesz, ale też dołożysz swojeFilup pisze:Niestety nie mialem okazji byc w tym roku, dlatego musowo w przyszlym MUSI byc znowu w Gorzowie, co bym zweryfikowal te wszytkie ochy i achy
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Maja. Czemu jednak takie osoby maja narzucac swoj glos tym, ktorzy byli?Dmtrij pisze: Czy to że osoby która nie były na dmp2010 znaczy że nie mają prawa głosu?
dmp to turniej dla wszystkich graczy. Takze tych co wola grac w 7ed. jak i tych co wola grac w 8 ed.DMP to turniej WSZYSTKICH graczy, także tych 227!
nie podoba się Wam 8ed, grajcie tury na 7 - proszę bardzo, miłego siedzenia w minionej epoce
pozdro
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
ja bym gral z bookami 6edycyjnymi bez soc za wylaczeniem cult of slaanesh.Dmtrij pisze:n czemu nie grać Drużynowych Mistrzostw Polski w Starsze WYdanie Fajnej Gry?