Post zamkniety wszyscy co tu weszli niech wyjdą :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Szymon94+Kharnak (UP 4.05.2010)
No chłopaki przejścia niepłynne to mało powiedziane;)
Nie spieszcie się na takiego smoka poświęćcie chociaż 15 godzin, bo ja tu widzę jedną :/ Nawet mało kolorów ale równo nałożonych wygląda o niebo lepiej. Na moje oko sie tu ktoś niewiarygodnie spieszył...
Nie spieszcie się na takiego smoka poświęćcie chociaż 15 godzin, bo ja tu widzę jedną :/ Nawet mało kolorów ale równo nałożonych wygląda o niebo lepiej. Na moje oko sie tu ktoś niewiarygodnie spieszył...
smoka w wyniku słabego pomalowania oddam go jakiemuś zaawansowanemu malarzowi narazie szukam ofert
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
- Tiger Brown
- Kradziej
Może u bohaterów hajelfickich rozmiar halabardy, to jak u facetów wielkość bryki?tedzio pisze:to zwieńczenie troche z czapy, ja zostawiłbym jedynie grot do kłucia (czyli to pośrodku) , nie sadzę aby bił taką długą halabardą
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Moje szczurki Wyjątkowo sie przyłożyliście Ogólnie spoko
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
- Tiger Brown
- Kradziej
Nieźle, nieźle. Tylko do jednego się czepnę: rogi na hełmach krasi wyglądają jakby były zrobione z porcelany i to sanitarnej.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Nie no rogi Krasnoludów są kiepściutkie, obniżają poziom pracy... 10 min. roboty i podniesie to ogólną jakość pracy..
Oprócz tych rogów bardzo podobają mi się same hełmy, zwłaszcza tego Strażnika po lewej, jego broda też świetnie wygląda.
Natomiast bardzo podoba mi się płaszczyk trzeciego szczura, ten szary..widać fajne przejścia, szkoda, że daleko stoi, nie widać dokładniej..a szkoda
Sztandar slaneszytek sprawia wrażenie jakby był zrobiony z ludzkiej skóry - tak miało być? jeśli tak to fajno Fajnie wyglądają cyckorobaczki, niespotykany kolor języków Ale reszta oddziału średniawo...chyba na szybko, co?
Wrona bardzo fajna, świetne kolory tylko jeden mały minus...białe elementy.. trzeba nad tym jeszcze popracować...zwłaszcza tam pod pachą
Keeper bardzo, bardzo fajny.. Świetna skóra, a typek w kleszczach bardzo ucieszny ale żeby nie było za pięknie to na mieczu ten mithril blisko rękojeści...nie pasuje jakby...
To tyle ode mnie...jeśli by było za surowo to sorry, ale k***a wcześnie wstałem dzisiaj..
Oprócz tych rogów bardzo podobają mi się same hełmy, zwłaszcza tego Strażnika po lewej, jego broda też świetnie wygląda.
Natomiast bardzo podoba mi się płaszczyk trzeciego szczura, ten szary..widać fajne przejścia, szkoda, że daleko stoi, nie widać dokładniej..a szkoda
Sztandar slaneszytek sprawia wrażenie jakby był zrobiony z ludzkiej skóry - tak miało być? jeśli tak to fajno Fajnie wyglądają cyckorobaczki, niespotykany kolor języków Ale reszta oddziału średniawo...chyba na szybko, co?
Wrona bardzo fajna, świetne kolory tylko jeden mały minus...białe elementy.. trzeba nad tym jeszcze popracować...zwłaszcza tam pod pachą
Keeper bardzo, bardzo fajny.. Świetna skóra, a typek w kleszczach bardzo ucieszny ale żeby nie było za pięknie to na mieczu ten mithril blisko rękojeści...nie pasuje jakby...
To tyle ode mnie...jeśli by było za surowo to sorry, ale k***a wcześnie wstałem dzisiaj..
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Podoba mi sie magiczka chyba najbardziej ze wszystkich eagle tez bardzo spoko BSB słabiej ale tez fajny co do łuczników nie lubie bejcy i NA ZDJĘCIACH MAŁO WIDAĆ
Co do wyzszych prac bardzo podoba mi sie kowadło
Co do wyzszych prac bardzo podoba mi sie kowadło