Turnieje w Chełmie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Turnieje w Chełmie

Post autor: Tocz »

Co wy na to żeby robić turnieje w Chełmie. Jak wiecie przeprowadziłem się tu i jeśli byście zgłaszali chęć przyjazdu to bym coś mógł robić. Chciałbym się dowiedziec orientacyjnie ile osób byłoby wstanie przyjezdzac tu na turnieje. Pisać w tym temacie kto.

Lista:
Czop
Ludzie ze Świdnika
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2010, o 22:15 przez Tocz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

ja :wink:

zorientuj się czy jest ktoś kto giercuje po domach, albo jakiś klub czy cuś, duże miasto może coś być. Chyba Pipen kiedyś wspominał o jakiś 40stkowcach, może ktoś też w battla gra.

W kwestii organizacyjnej - nie masz zaplecza stolowo terenowego, które mógłbyś przewozić pewnie bez problemu ale druga sprawa - robisz turniej i jesteś sam na miejscu a xx ludzi musi dojechać spoory kawałek. Robiąc nadal w Łęcznej masa ludzi nie musi się tłuc tak daleko, tylko sam przyjeżdzasz. To tak całościowo ekonomiczniej wychodzi :)
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Spoko. A zrobisz do końca września jakis turniej w Łęcznej?? Bo jak narazie to wszystko ja kminiłem myślałem (fakt pomagałeś mi ale ogar większości został na mnie) Ale jesli ci sie to uda to chętnie wpadne

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

poszukaj graczy w Chełmie

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Myśle że jeśli byśmy zrobili jakiś turniej to możnaby go rozreklamowac w Chełmie (czytaj plakaty). Jakbyśmy zrobili taki turniej to może ktoś nowy by sie znalazl

ODPOWIEDZ