Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Masz szczescie :Krassus pisze:Durthu jest świetny. Tylko trudny do zdobycia... A poluje na niego, żeby go gdzieś zakupić.Ziemko pisze:To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...Szczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.
http://www.allegro.pl/item148984579_woo ... _bcm_.html
Hehehe, no właśnie jak widać będę się o niego bił.Ziemko pisze:Masz szczescie :Krassus pisze:Durthu jest świetny. Tylko trudny do zdobycia... A poluje na niego, żeby go gdzieś zakupić.Ziemko pisze: To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
http://www.allegro.pl/item148984579_woo ... _bcm_.html
- Krajkowski
- Chuck Norris
Tylko nie szalej... bo się spocisz xD
heh aukcję wygrałeś... przynieś go do klubu po świętach trza go oblukać a jak bedziesz niegrzeczy to sobie go pozycze i bedę się uczył na nim malować
heh aukcję wygrałeś... przynieś go do klubu po świętach trza go oblukać a jak bedziesz niegrzeczy to sobie go pozycze i bedę się uczył na nim malować
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
ten szary chyba niepasuje zbytnio do niego ale bardzo ładnie wyszedł>POzro
zawalisty
niewiem czemu ale kojarzy mi sie z meblami z ikei
niewiem czemu ale kojarzy mi sie z meblami z ikei
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
-
- Kretozord
Dajcie spokój nie lubię go ma za dobre rzuty na szyszkobicie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
hehe mi się figsa bardzo podoba, ale i tak go nie lubię
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Artek, błagam, baw się w kmentowanie AKTUALNYCH tematów, bo odgrzebywanie tych, które umilkły ponad cztery miesiące temu tylko przeszkadza...Artek'sWorkshop pisze:ten szary chyba niepasuje zbytnio do niego ale bardzo ładnie wyszedł>POzro
Jak już ktoś wykopał ten temat to też ocenie drzewko
Baardzo mi się ono podoba, fajnie wygląda ta kora od brzozy i wogóle jest ładne takie
Baardzo mi się ono podoba, fajnie wygląda ta kora od brzozy i wogóle jest ładne takie
To dlatego, że jest tak ładnie pomalowany.kurka_z_podworka pisze:Dajcie spokój nie lubię go ma za dobre rzuty na szyszkobicie