Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
chyba pierwszy batalion w ktorym 90% da sie wystawic na turnieju :p
Pochwalę się że mam już starter. Gryf jest olbrzymi! Generalnie wszystkie modele dużo lepsze niż się spodziewałem. Nic to, nie zawracam wam dalej głowy.
Ten post nominuję do nagrody spamu miesiąca.
Ten post nominuję do nagrody spamu miesiąca.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Spokojnie, pewnie będą kosztować tyle co nowi Greatswordzi
Ale modele ładne.
Ale modele ładne.
Kumpel rozpoczyna zabawę z WFB. Wybrał przypadkowo HE. IoB + batalion - skaveny wyszły go 300 pln. Armia na 2400 pkt. za taką cenę... Tym bardziej iż na razie będziemy grać 7ed. do czasu ustabilizowania zasad i poprawek do 8ed.Pedros pisze:IoB + nowe plastiki + 8ma edycja = wszyscy progamerzy grają HE!
PG kiepscy... jak z kinder niespodzianki.
DP ok... choć trochę odjęli im majestatu.
WL całkiem fajni... ale szkoda, że wszyscy wykonują ten sam krok taneczny.
idę kupić trochę metalowych modeli zanim znikną z półek...
DP ok... choć trochę odjęli im majestatu.
WL całkiem fajni... ale szkoda, że wszyscy wykonują ten sam krok taneczny.
idę kupić trochę metalowych modeli zanim znikną z półek...
PG to żenada - rzeczywiście przerośnięci nieziemsko... może za dwa lata przy nowym AB będą mieli bazowo 5 S
DP mi się nie podobają - brzydkie hełmy, bardingi (już widzę jak seryjnie będzie się to łamało)... średnie lance, sztandary... fajne zbroje na jeźdzcach
WL bardzo okej - tylko te nóżki...
DP mi się nie podobają - brzydkie hełmy, bardingi (już widzę jak seryjnie będzie się to łamało)... średnie lance, sztandary... fajne zbroje na jeźdzcach
WL bardzo okej - tylko te nóżki...
Ehh, widzę powrót do do 5 edycji pod względem stylistyki figurek nowych HE. PG tacy sobie, DP zaś WL wyglądają jak trochę jak z tych rydwanów...
porażka...
PG są pokraczni strasznie 0o
DP bardingi mają ochydne, hełmy jakies takie nienaturalne... tylko naramienniki u nich mi sie podobaja...
Mag wygląda jak z drewna... poza dziwna, wdzianko sztywne i ta laska do czarowania 0o porażka
LSG jak na oddzial core, maja za duzo zdobien. Wygladaja jak jakis oddzial elity... jeszcze ta "wybna" stylizacja fakt, że plywaja po morzach, ale bez przesady...
Gryf wyglada jakby mial przednie lapy polamane
Ellyrianie jak na fasta sa za bardzo opancerzeni, prawie jak SH... kiedys jakis gracz HE konwertował swoich ER z konikow od nowego TC i bardzo podobnie wygladali.
z wszystkich nowych figurek HE, tylko WL i ew. SM dają rade...
PG są pokraczni strasznie 0o
DP bardingi mają ochydne, hełmy jakies takie nienaturalne... tylko naramienniki u nich mi sie podobaja...
Mag wygląda jak z drewna... poza dziwna, wdzianko sztywne i ta laska do czarowania 0o porażka
LSG jak na oddzial core, maja za duzo zdobien. Wygladaja jak jakis oddzial elity... jeszcze ta "wybna" stylizacja fakt, że plywaja po morzach, ale bez przesady...
Gryf wyglada jakby mial przednie lapy polamane
Ellyrianie jak na fasta sa za bardzo opancerzeni, prawie jak SH... kiedys jakis gracz HE konwertował swoich ER z konikow od nowego TC i bardzo podobnie wygladali.
z wszystkich nowych figurek HE, tylko WL i ew. SM dają rade...
dla mnie również porażka :
PG- jak z 5 ed
dragony - prawe jak 5 ed
WL - to samo czyli nadal 5 ed
jedna rana trzeba kupować metale jak jeszcze są.
ps. Długo mnie nie było i tyle się zmieniło nie ma co .
PG- jak z 5 ed
dragony - prawe jak 5 ed
WL - to samo czyli nadal 5 ed
jedna rana trzeba kupować metale jak jeszcze są.
ps. Długo mnie nie było i tyle się zmieniło nie ma co .
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- Master of reality
- Oszukista
PG na minus
DP na minus
WL - oni się czymś różnią od starych? Tylko płaszcze mają fajniejsze
IoB poczeka, teraz cala kasa idzie na metale...
DP na minus
WL - oni się czymś różnią od starych? Tylko płaszcze mają fajniejsze
IoB poczeka, teraz cala kasa idzie na metale...
I sold my soul for rock'n roll
Ale skopali PG
Dobrze, że mam już ich trochę, ale koniecznie trzeba będzie dokupić! (Może taki był plan GW. Zrobić paskudne figsy, żeby ludzie rzucili się na stare. I sprzedaż rośnie )
Dobrze, że mam już ich trochę, ale koniecznie trzeba będzie dokupić! (Może taki był plan GW. Zrobić paskudne figsy, żeby ludzie rzucili się na stare. I sprzedaż rośnie )
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Powiem tak ... ogólnie jestem zawiedziony
PG sa całkowicie do bani (nawet nie ma co porównywac z metalami )
DP sami w sobie sa nawet nawet ale w porownaniu do metalów chce mi sie płakać
Za to WL wg mnie sa lepsi niż metale
Wiecie czy SM tez robią nowych?? czy ma byc to co w IoB??
PG sa całkowicie do bani (nawet nie ma co porównywac z metalami )
DP sami w sobie sa nawet nawet ale w porownaniu do metalów chce mi sie płakać
Za to WL wg mnie sa lepsi niż metale
Wiecie czy SM tez robią nowych?? czy ma byc to co w IoB??
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
i te topory WL sa ciut za duże...
może bardziej epicko i kozacko to wygląda, ale topór wielkości halabardy jest średnim pomysłem...
może bardziej epicko i kozacko to wygląda, ale topór wielkości halabardy jest średnim pomysłem...