Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
Re: Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
180x120cm
ja cos bede kombinowal, ale wole miec jakies zabezpieczenie
ja cos bede kombinowal, ale wole miec jakies zabezpieczenie
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
na poprzendim turnieju wszyscy grali na takich wymiarach...Dmtrij pisze:czemu takie dziwne wymiary?
te dwa nowe stoły też zrobione zostaly wg tego wzorca?
nowe (ilosc podam jutro/pojutrze) tez beda tych wymiarow
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
poniewaz mam dostep do materialu takiej wielkosci z ktorego latwo zrobic stoly... jak zauwazyliscie stol tych wymiarow jest niesamowicie lekki i przyjemny i w noszeniu, przewozie jak i graniu oraz sa stosunkowo tanie... zostal ostatni problem technologiczny do rozwiazania, wybrzuszenia kartonu, ale pracuje nad tym, i na kolejny turniej przygotuje kilka ulepszonych i sie oceni w praniuDmtrij pisze:wiem że na nich graliśmy, tylko pytam czemu taki wymiar akurat:)
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
jutro jade odebrac dodatkowe blaty...
nie beda piekne, ale obecnie baza wynosi 12 stolow, wiec bez problemu przyjmiemy 24 graczy grajacych na raz
Bałagan - możesz do tej liczby zwiększyć limit
wszyscy happy? ;P mam nadzieje
nie beda piekne, ale obecnie baza wynosi 12 stolow, wiec bez problemu przyjmiemy 24 graczy grajacych na raz

Bałagan - możesz do tej liczby zwiększyć limit

wszyscy happy? ;P mam nadzieje
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
zajebioza
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Lista zgłoszonych:
1. Khumanor - DoCh [R]
2. Marcins - Skaven [R]
3. Maciej Marczak - OmG [R]
4. Michał Ritter - Dwarf [R]
5. Thomas - Bretka [R]
6. Bałagan - TK [R]
7. Andrzej - HE [R]
8. Morrok Skaven [R]
9. Maryś - OmG [R]
10. Wojtuś - HE
11. Dymitr - DE
12. Gniewko - Bretka [R]
13. Młody - Liz
14. Grazbird
15. Bąk - Doch
16. Alzaw
Limit miejsc 24
1. Khumanor - DoCh [R]
2. Marcins - Skaven [R]
3. Maciej Marczak - OmG [R]
4. Michał Ritter - Dwarf [R]
5. Thomas - Bretka [R]
6. Bałagan - TK [R]
7. Andrzej - HE [R]
8. Morrok Skaven [R]
9. Maryś - OmG [R]
10. Wojtuś - HE
11. Dymitr - DE
12. Gniewko - Bretka [R]
13. Młody - Liz
14. Grazbird
15. Bąk - Doch
16. Alzaw
Limit miejsc 24
tylko tych stolow jest 12...Grazbird pisze:ja mam spore auto. o ile zmieszczenie 180 cm na długość nie stanowi problemu o tyle muszę zmierzyć czy te 120 cm na szerokość się zmieści.
Nowy Dwór to od strony Środy Śląskiej ?
mam na razie wstepnie mocno 3 mozliwosci transportu, dam znac jak jeden bedzie pewny na 100%

Nowy Dwor to okolice lotniska...
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
namioty w pizzerii rozstawione, 12 stolow jest w tym 6szt 'trawiastych', transport jest...
Maryś, Morrok, Bałągan - prośba o dodatkowe tereny
Maryś, Morrok, Bałągan - prośba o dodatkowe tereny

- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Będziemy z Morrokiem załatwiać.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.