1 Bloodthirster @ 545 Pts
General
Dark Insanity [55]
Armour of Khorne [15]
Immortal Fury [25]
1 Herald of Tzeentch @ 315 Pts
Magic Level 2; Battle Standard
Winged Horror [20]
Power Vortex [30]
Standard of Chaos Glory [125]
1 Herald of Tzeentch @ 165 Pts
Magic Level 2
Spell Breaker [25]
Master of Sorcery [25]
39 Pink Horrors of Tzeentch @ 525 Pts
Standard; Musician
Icon of Sorcery [15]
Iridescent Horror @ [12] Pts
24 Bloodletters of Khorne @ 324 Pts
Standard
Bloodreaper @ [12] Pts
4 Flamers of Tzeench @ 190 Pts
1 Pyrocaster @ [15] Pts
4 Flamers of Tzeench @ 190 Pts
1 Pyrocaster @ [15] Pts
7 Flesh Hounds of Khorne @ 245 Pts
Total Army Cost: 2499
Rozpa robiona pod format mastera
demony na 8 2500
5 oddziałów to chyba trochę mało.
Bsb trochę dla mnie niezrozumiały.
Jaki Lore na heraldzie z MoS?
Może byś pokombinował nad jakimiś punktami dla furii (ze 2 oddziały by były fajne).
Bsb trochę dla mnie niezrozumiały.
Jaki Lore na heraldzie z MoS?
Może byś pokombinował nad jakimiś punktami dla furii (ze 2 oddziały by były fajne).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
jak pod mastera to niezbyt dobra rozpa - w Blood and glory jestes raczej w dupie (zdajesz sobie sprawe z tego, że zabijają Ci BT i przegrywasz?), watchtower wzglednie ok Dawn Attack z racji małej ilości oddziałów może się skończyć tragicznie po jednej turze strzelania
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
psy na ferie bo one nie mają sensu, 4x 5 się zmieści 240pkt.... bardzo dobrze się sprawdzają
banner na BSB jest złym pomysłem bo za te pkt. dowalisz więcej BL czy horrorów... będziesz miał więcej szeregów i stubborn sam się pojawi ( sam o nim zapominam )
BT - dziwnie złożony jak masz 6S to KB się przyda... 2+2d6 = 9 bez przerzutów masz 7 tyle co może mieć z przerzutem i KB + armour, sam dodaję do tych giftów SB na jakiś "kluczowy czar"
heraldzi złożył bym tak samo z master i SB, jeden life drugi death albo shadow, ewentualnie na BSB zostawił bym latanie zamiast SB
oddział horrorów bym rozbił na 2x 25 ( pkt z BSB ) i dajesz po dwóch krawędziach by nie wiedział czym się zająć
o flemerach nic nie powiem bo nimi nie gram ale w czwartek raz zagram dla sprawdzenia klimatu tzeencha... czy sam da radę jak Khorne, bardziej sprawdzenia co ma przeciwnik w swojej zbrojowni o ile ten labirynt można nazwać
banner na BSB jest złym pomysłem bo za te pkt. dowalisz więcej BL czy horrorów... będziesz miał więcej szeregów i stubborn sam się pojawi ( sam o nim zapominam )
BT - dziwnie złożony jak masz 6S to KB się przyda... 2+2d6 = 9 bez przerzutów masz 7 tyle co może mieć z przerzutem i KB + armour, sam dodaję do tych giftów SB na jakiś "kluczowy czar"
heraldzi złożył bym tak samo z master i SB, jeden life drugi death albo shadow, ewentualnie na BSB zostawił bym latanie zamiast SB
oddział horrorów bym rozbił na 2x 25 ( pkt z BSB ) i dajesz po dwóch krawędziach by nie wiedział czym się zająć
o flemerach nic nie powiem bo nimi nie gram ale w czwartek raz zagram dla sprawdzenia klimatu tzeencha... czy sam da radę jak Khorne, bardziej sprawdzenia co ma przeciwnik w swojej zbrojowni o ile ten labirynt można nazwać
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie wiem czy w czymś pomogę ale dziś grałem taką rozpą:
mobilny BSB choć na dysku był by lepszy.. albo po prosu z lataniem
widać że rozpiska po mimo iż nie ma GD ma pierdolnięcie... fakt czaty w demonach mają krótki zasięg ale przy 40horrorów można zawsze rzucić 6 z tęczy horrorami... słońce... tron heraldami itp.
3 obszarówki na starcie, więc można do CC śmiało lecieć, wskrzeszać i walić proza kolejny płomienie piekielne... scremery nie miałem co z pkt. wyczyniać i ich dałem zawsze to można odgiąć nimi albo przyłożyć z ogona by zdechło ścierwo
a flamery to flamery
oby się na coś to przydało
pozdrawiam
dużo rozstawień, 2 mocne klocki2500
herald of t, master of sorcerer, spellbreaker, lore of life
herald of t, master of sorcerer, lore of death
herald of t, BSB, chariot, banner of hellfire
2x 40x horror, fcg
4x 5x furie
2x 3 screamers
2x 6x flamer, pyro
mobilny BSB choć na dysku był by lepszy.. albo po prosu z lataniem
widać że rozpiska po mimo iż nie ma GD ma pierdolnięcie... fakt czaty w demonach mają krótki zasięg ale przy 40horrorów można zawsze rzucić 6 z tęczy horrorami... słońce... tron heraldami itp.
3 obszarówki na starcie, więc można do CC śmiało lecieć, wskrzeszać i walić proza kolejny płomienie piekielne... scremery nie miałem co z pkt. wyczyniać i ich dałem zawsze to można odgiąć nimi albo przyłożyć z ogona by zdechło ścierwo
a flamery to flamery
oby się na coś to przydało
pozdrawiam