Nowa Gildia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak się zaczyna wojny, anemiczna perwercicoSkavenblight pisze:
Nie przeceniaj mnie gruba fanatyczna Karolinko - nie wiem, czy na impotencję działa.
Fanatyczna, ok. Karolinko? Miało być Kasia w planach, wyszedł Piotr Paweł Maria.
Ale gruba?!? Co najwyżej dobrze zbudowana
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
56kg to chyba nie anemiczna
No dobrze, gruba nie - co najwyżej masz czym oddychać, na czym siedzieć, czym się podeprzeć, na czym odbić jak autobus gwałtownie zahamuje, itd.
:* bez urazy, mam sporo kolegów z tego gatunku
Wbrew pozorom wciąż nawiązujemy do NG.
Która się przestała otwierać w ogóle.
Kobieta.
No dobrze, gruba nie - co najwyżej masz czym oddychać, na czym siedzieć, czym się podeprzeć, na czym odbić jak autobus gwałtownie zahamuje, itd.
:* bez urazy, mam sporo kolegów z tego gatunku
Wbrew pozorom wciąż nawiązujemy do NG.
Która się przestała otwierać w ogóle.
Kobieta.
Nie martw się, ktoś z NG znowu nas okrzyknie spamerami, bywa
Zamiast "kobieta" pisać, bo kobieta to piękne i delikatne stworzenie które oświeca nasze brutalne i chamskie męskie dusze , proponuję "Angielka". Po tym widać że jest się w UK - krowy są ładniejsze od kobiet.
Zamiast "kobieta" pisać, bo kobieta to piękne i delikatne stworzenie które oświeca nasze brutalne i chamskie męskie dusze , proponuję "Angielka". Po tym widać że jest się w UK - krowy są ładniejsze od kobiet.
Oficjalnie zarządzam koniec spamu. Kolejne spamujące posty będę wycinał.
A licky boom boom down!!!
Wam też gildia znowu nie działa?
Nam też. NG musi mieć jakieś poważne problemy z forum - bo to wyłącznie forum zamula i nie odpowiada, sam serwis się jako-tako zgłasza (ale też czas odpowiedzi pozostawia sporo do życzenia).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Znowu przycięło. Wczoraj był problem, dziś przed chwilą zawisło i nadal nie działa.
Potem JJ pisze, że wstawiam te same tematy jeden za drugim, a teraz widzę że to nie była moja wina. Wczoraj, zanim Kubie (TruePunkowi) o tym napisałem, to na NG były 4 tematy o SW IX, tudzież chyba nadal wiszą 2 tematy o czerwcowym Jędrusiu w Krakowie...
Potem JJ pisze, że wstawiam te same tematy jeden za drugim, a teraz widzę że to nie była moja wina. Wczoraj, zanim Kubie (TruePunkowi) o tym napisałem, to na NG były 4 tematy o SW IX, tudzież chyba nadal wiszą 2 tematy o czerwcowym Jędrusiu w Krakowie...
Could not query new topic information
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Server shutdown in progress
SELECT t.forum_id, t.topic_id, p.post_time FROM phpbb_topics t, phpbb_posts p WHERE p.post_id = t.topic_last_post_id AND p.post_time > 1180607697 AND t.topic_moved_id = 0
Line : 195
Przenosiny forum
Przepraszamy, ale w tej chwili trwają przenosiny forum na nowy, szybszy serwer. Spodziewamy się, że około godziny 18 dnia dzisiejszego forum powinno działać już normalnie. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy.
Teraz działa bardzo ładnie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tomash, sam mógłbyś swoje double posty usuwać, nie musisz mi zapewniać dodatkowej rozrywki.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: