Nawet jeśli nie wydadzą nowego booka, to nie mogą dołączyć ChD do Mortali. To by nie pasowało, zresztą dojdą do nich kultyści i mutanty podobno.
Ja się o przyszłość ChD nie martwię jakoś jak wydadzą booka to będzie super, jak nie to trudno, na tej liście też się fajnie gra.
Cytat: Czterdziestoletni wyjadacze którzy oglądali figurke sprzeczali się czy jest to bardzo stary model GW, czy remake zrobiony przez avatar of war... szczerze, nie wiem
Tak to ta figurka, którą kupowałem na eBayu (link do aukcji jest w moim poście powyżej, tym z greenem figsa).
W zasadzie jest to figurka troll forged, dla nich zaprojektowana i wyrzeźbiona, tylko że... nie weszła do produkcji - oficjalnie
Koleś odlał ją własnym sumptem i sprzedaje na eBayu po niecałe dwa funciaki, czyli jak napisał Balseraph około 9zł
Opis faktycznie zabawny, widocznie Ci "Czterdziestoletni wyjadacze" nie są na bieżąco z figsami fanowskimi do chadecji
a cena z allegro, hmmm chęć zysku i tyle tylko czemu wystawił w dziale orcs&goblins, a nie chaos albo nawet dwarfy ?