Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Męczyłem sie nad nimi cały weekend. Narazie comand squad, za jakis czas cały regiment. Malowane do gry. Podstawki zrobie wkródce. Rady mile widziane.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4 ... f75ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190 ... cc8f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a04 ... cf680.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4 ... f75ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190 ... cc8f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a04 ... cf680.html
Do gry dobre ,tylko trochę mi nie pasuje ta ruda broda (w sensie wykonania, bo rude brody rządzą  ). Sympatycznie wygląda siwa broda szefa i rozjaśnienia na sztandarze. Za to złoto jest chyba dość niedbale zrobione. Proponowałbym jeszcze te brązowe pasy na styliskach toporów/sztandaru porozjaśniać.
). Sympatycznie wygląda siwa broda szefa i rozjaśnienia na sztandarze. Za to złoto jest chyba dość niedbale zrobione. Proponowałbym jeszcze te brązowe pasy na styliskach toporów/sztandaru porozjaśniać.

). Sympatycznie wygląda siwa broda szefa i rozjaśnienia na sztandarze. Za to złoto jest chyba dość niedbale zrobione. Proponowałbym jeszcze te brązowe pasy na styliskach toporów/sztandaru porozjaśniać.
). Sympatycznie wygląda siwa broda szefa i rozjaśnienia na sztandarze. Za to złoto jest chyba dość niedbale zrobione. Proponowałbym jeszcze te brązowe pasy na styliskach toporów/sztandaru porozjaśniać.Mnie by się tak niechciało  .
 .

.
 .To teraz odrazu poprosze o jakies konkrety. Jak poprawić rudą brodę? rozjaśnienie jakieś fajne wystarczy? Z pasami sie już troche męcze bo to trudne jest. Złoto było najpierw normalnie malowane potem "umyte" Brown inkiem, a potem rozjaśnione. Jeszcze cos z tym zrobic? Jak tak to co?

No w sumie to źle napisałem - nie tyle nie dbale co płaskie. Przydaloby się trochę srebrnego dodać do złota, fajniej wtedy wychodzi.
Ja na rudą brodę niedawno taki patent wymysliłem - podkład ze schorched brown, potem scab red, potem blood red i do blood reda dwa, trzy razy dodawać żółtego i za każdym razem jeszcze rozjasniac. Jak to wygląda możesz zobaczyć w galerii, na championie moich Teutogenów . Mi tam się podoba. Myślę, że jakbyś porozjaśnial dodając żóltego do blood reda to wyglądałoby lepiej.
. Mi tam się podoba. Myślę, że jakbyś porozjaśnial dodając żóltego do blood reda to wyglądałoby lepiej.
A takie paski nie są wcale trudne, ja bardzo lubię je malować

Ja na rudą brodę niedawno taki patent wymysliłem - podkład ze schorched brown, potem scab red, potem blood red i do blood reda dwa, trzy razy dodawać żółtego i za każdym razem jeszcze rozjasniac. Jak to wygląda możesz zobaczyć w galerii, na championie moich Teutogenów
 . Mi tam się podoba. Myślę, że jakbyś porozjaśnial dodając żóltego do blood reda to wyglądałoby lepiej.
. Mi tam się podoba. Myślę, że jakbyś porozjaśnial dodając żóltego do blood reda to wyglądałoby lepiej.A takie paski nie są wcale trudne, ja bardzo lubię je malować

Broda championa Teutogenów rzeczywiscie jest niezła. Nie jest taka czerwona tylko własnie ruda. Paski to kwestia czasu, a ja niestety tylko w weekend maluje także w piątek biorę sie do roboty. Z tym złotem to chodzi o to żeby jeszcze rozjaśnić mieszanka shining gold z mithrilem?
I jeszcze jedno pytanie na moim sztandarze, na górze jest takie kółko srebrne ze złota runą. Nie wiem jak to przycieniować czarnym czy brązowym inkiem?

I jeszcze jedno pytanie na moim sztandarze, na górze jest takie kółko srebrne ze złota runą. Nie wiem jak to przycieniować czarnym czy brązowym inkiem?
					Ostatnio zmieniony 14 mar 2007, o 20:34 przez kenny, łącznie zmieniany 1 raz.

Jak na to wszystko patrzę to znów obiecuję sobie z nie krytym wyrzutem sumienia że czas najwyższy skończyć wreszcie mą armię (tzn. zrobić podstawki, muw treje, pokończyć bohaterów, załogi maszyn, porządne sztandary, i popracować nad detalami.. do czego własciwie zabieram się od zawsze  

) głupio tak po każdym turnieju kląć na wszystkie stracone przez to pkt...
Podziwiam wszystkim którym się chce (malować a nie mieć ładne armie- to tak gwoli ścisłosci), bądż zazdroszcę (choć to brzydkie ) ludziom co mają od tego ludzi
 ) ludziom co mają od tego ludzi  

Pozdrawiam

) głupio tak po każdym turnieju kląć na wszystkie stracone przez to pkt...Podziwiam wszystkim którym się chce (malować a nie mieć ładne armie- to tak gwoli ścisłosci), bądż zazdroszcę (choć to brzydkie
 Pozdrawiam
Jeśli to nieodpowiednie miejsce, to przepraszam, ale nie wiem gdzie o to zapytać, a w sumie i mam figurkę (prostą konwersję) do pokazania.
Otóż...
Koledzy krasnoludy, czy ktoś jest w stanie zidentyfikować tego dżentelmena (plastikowe części to komponenty do konwersji, dodane przeze mnie):

Dostałem go kiedyś w takim stanie, odratowałem (wygląd po reanimacji poniżej).

Teraz chciałbym poznać jego imię. (po prostu: chciałbym go sprzedać, a nie wiem co to za osoba)
Niestety, na stronie sklepowej GW nie znalazłem informacji na jego temat, więc pozwalam się zapytać tutaj.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Przy okazji mogę zaprezentowac jeszcze inną konwersję mojego autorstwa: taki fajczarz z garłaczem na plecach, tłukący z dwóch pistoletów.

Otóż...
Koledzy krasnoludy, czy ktoś jest w stanie zidentyfikować tego dżentelmena (plastikowe części to komponenty do konwersji, dodane przeze mnie):

Dostałem go kiedyś w takim stanie, odratowałem (wygląd po reanimacji poniżej).

Teraz chciałbym poznać jego imię. (po prostu: chciałbym go sprzedać, a nie wiem co to za osoba)
Niestety, na stronie sklepowej GW nie znalazłem informacji na jego temat, więc pozwalam się zapytać tutaj.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Przy okazji mogę zaprezentowac jeszcze inną konwersję mojego autorstwa: taki fajczarz z garłaczem na plecach, tłukący z dwóch pistoletów.

Dziękuję, panowie. 
@ Supeł - niestety, jak napisałem - taki już do mnie dotarł i ratowałem go jak się da. Musiałem konwertować!
Jeszcze raz dziękuję za informacje, pozdrawiam
Krzysiek
.. i być może do zobaczenia, po drugiej stronie stołu.

@ Supeł - niestety, jak napisałem - taki już do mnie dotarł i ratowałem go jak się da. Musiałem konwertować!
Jeszcze raz dziękuję za informacje, pozdrawiam
Krzysiek
.. i być może do zobaczenia, po drugiej stronie stołu.

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
To jest naprawde super model inzyniera  W orginale posiada fajny młot ;]
 W orginale posiada fajny młot ;]
A ta konwersja tez niczego sobie. Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]

W orginale posiada fajny młot ;]
 W orginale posiada fajny młot ;]A ta konwersja tez niczego sobie. Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]
Jao hobbystyczny zbieracz szczurów doskonale rozumiem. Fajny model, do tego trudniej dostępny, zachowany w oryginale = perełka.Beldrin Durgnisson pisze: To jest naprawde super model inzynieraW orginale posiada fajny młot ;]

Dziękuję. Troszkę przy tym posiedziałem, bo lubię sklejać - nawet nie dla siebie.Beldrin Durgnisson pisze: A ta konwersja tez niczego sobie.

Już wystawiłem. Żeby tu reklamy nie robić - stosowny link znajdziecie w dziale "sprzedam". Mam nadzieję, że cena nie okaże się zniechęcająca.Beldrin Durgnisson pisze: Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
He he, juz zalicytowałemJuż wystawiłem.

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
					Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 18:16 przez Beldrin Durgnisson, łącznie zmieniany 1 raz.