Miałbym taką inicjatywę na myśli oczywiście pod młotek szanownych Administratorów i Zarządców . Aby na forum stworzyć Poddział w systemach innych o Warhammerze 40.000 .
Czemu taka inicjatywa bo trochę pogrywam w 40K , a coraz liczniejsze grono graczy przechodzi z WFB do tego systemu po tym jak wyszły zasady 8 ed .
Także przydało by się jakiś dział gdzie można by popisać o wrażeniach , wyraź swoją opinię o tym systemie.
Kto za ,niech się wypowie.
Wiem są fora 40K , ale to mogła by być alternatywa dla tych co nie chcą pisać gdzie indziej.
Także kto jest za niech pisze.
Wniosek prośba o nowy Poddział .
- Deliberitus886
- Mudżahedin
For 40k jest wiele ale to mogła by być alternatywa dla tych co by , się z tym nie chcą rozstawać .Eltharion pisze:Phi .. to jest forum WFB
Jak ci sie juz nie podoba to znajc sobie forum 40k
Ale zawsze lepiej wyśmiać i zbluzgać jakiś pomysł nie.
Nie proszę o jakiś wyjechany dział z podziałem na galerię ,armie itp., tylko poddział w systemach innych bo skoro Hords i Lotr ma to czemu nie 40K.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2010, o 19:56 przez Deliberitus886, łącznie zmieniany 2 razy.
Widzę Wszystko
Nie tak Eltharion...
Deliberitus, jest już forum, które zajmuje się sprawami WH40k i nazywa się Gloria Victis - http://www.wh40k.pl/ (masz nawet link na forum WFB, jako jeden z działów i to nie tylko do tego systemu). Forum WFB nie zostało stworzone po to by obejmować swoją działalnością wszystkie znane systemy gier bitewnych - tu w szerszym spektrum omawia się sprawy WFB i powielanie działalności innych for nie ma sensu. Jestem pewien, że społeczność Gloria Victis przyjmie Cię z otwartymi ramionami i z chęcią omówi z Tobą interesujące Cię kwestie.
Deliberitus, jest już forum, które zajmuje się sprawami WH40k i nazywa się Gloria Victis - http://www.wh40k.pl/ (masz nawet link na forum WFB, jako jeden z działów i to nie tylko do tego systemu). Forum WFB nie zostało stworzone po to by obejmować swoją działalnością wszystkie znane systemy gier bitewnych - tu w szerszym spektrum omawia się sprawy WFB i powielanie działalności innych for nie ma sensu. Jestem pewien, że społeczność Gloria Victis przyjmie Cię z otwartymi ramionami i z chęcią omówi z Tobą interesujące Cię kwestie.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
jedyne nad czym ubolewam to to ze fora 40k i wfb nie istnieja jako jednosc ((Deliberitus886 pisze:For 40k jest wiele ale to mogła by być alternatywa dla tych co by , się z tym nie chcą rozstawać .Eltharion pisze:Phi .. to jest forum WFB
Jak ci sie juz nie podoba to znajc sobie forum 40k
Ale zawsze lepiej wyśmiać i zbluzgać jakiś pomysł nie.
Nie proszę o jakiś wyjechany dział z podziałem na galerię ,armie itp., tylko poddział w systemach innych bo skoro Hords i Lotr ma to czemu nie 40K.
ja także się dopiszę o nowe podforum...
prośba by utworzyć: Inne systemy > Kings of War
sądzę, że całkiem spora ekipa będzie w to grać
prośba by utworzyć: Inne systemy > Kings of War
sądzę, że całkiem spora ekipa będzie w to grać
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
forum poznanskiego sztabu.
Kiedys bylo jedno forum bitewniakow.. gildia
Kiedys bylo jedno forum bitewniakow.. gildia