Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
Re: Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2010, o 14:03 przez Marys, łącznie zmieniany 1 raz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Tu masz linka do raportutermi pisze:a to ten Andrzej od HE miał drugie miejsce? ja myślałem ze Maryś xD a co on miał w tym deathstar?

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=626749#p626749
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Trzeba było dać mi challenge, to byś się dowiedział
Ale myślę, że o wiele bardziej obawiałbym się blunderbasów (czy jak to się pisze) Nie boję się specjalnie defensów, turniejowo grałem z krasiami cztery razy i cztery razy dałem im radę.

Ale myślę, że o wiele bardziej obawiałbym się blunderbasów (czy jak to się pisze) Nie boję się specjalnie defensów, turniejowo grałem z krasiami cztery razy i cztery razy dałem im radę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Nie mam pojęcia, nie znam Twojej rozpy. Wyślij mi ją na pm i tam możemy pogadać, żeby nie zaśmiecać forum 

Wyniki: punkty z bitew
1. Morrok [Skaven] - 53
2. Andrzej Bąk [HE] - 50
3. Thomas [Bretka] - 44
4. Dymitr [DE] - 41
5. Michał [Dwarf] - 40
6. Król Goblinów [Ogry] - 35
7. Maryś - [OmG] -33
8. Wojtuś - [HE] -31
9. Marek Bąk - [Doch] -28
10. Bartek Krawczyk - [Woch] - 27
11. Bałagan - [TK] -26
12. Gniewko - [Bretka] -24
13. Marcins - [Skaven] -22
14. Khumanor - [DoCh] -22
15. Maciej Marczak - [OmG] -21
16. Kroq-Gar - [Liz] -17
17. Termi - [CHDwarf] -16
18. Jurak -10
Dzięki wszystkim za przybycie.
Do zobaczenia na następnym turnieju
1. Morrok [Skaven] - 53
2. Andrzej Bąk [HE] - 50
3. Thomas [Bretka] - 44
4. Dymitr [DE] - 41
5. Michał [Dwarf] - 40
6. Król Goblinów [Ogry] - 35
7. Maryś - [OmG] -33
8. Wojtuś - [HE] -31
9. Marek Bąk - [Doch] -28
10. Bartek Krawczyk - [Woch] - 27
11. Bałagan - [TK] -26
12. Gniewko - [Bretka] -24
13. Marcins - [Skaven] -22
14. Khumanor - [DoCh] -22
15. Maciej Marczak - [OmG] -21
16. Kroq-Gar - [Liz] -17
17. Termi - [CHDwarf] -16
18. Jurak -10
Dzięki wszystkim za przybycie.
Do zobaczenia na następnym turnieju
Dzękuję Bałaganowi i Smh'owi (nie wiem jak to napisać
) za turniej. Było spoko. Myślałem, że poszło mi gorzej.
Brawo dla Morroka Andrzeja i Tomka

Brawo dla Morroka Andrzeja i Tomka

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jak nie wiedziałeś jak odmienić, mogłeś zrobić tak "Smh i bałagan zorganizowali bardzo dobry turniej..." 

Jak pojedziesz po szczurach, to wiesz już czego się można spodziewać. Grunt to utajniona motywacja ;P 
Co do kostek - nie przejmuj sie, Khumantor może potwierdzić, jakiego pecha miałam parę tygodni temu w sparingu przez 3 bitwy!!!
Mam nadzieję, że do następnego turnieju będę miała co wystawić.. włącznie ze skończoną niespodzianką, która za samo bycie na stole da wam + milion do dzikiego ROTFLA i demotywacji -> Thomas- sic
!

Co do kostek - nie przejmuj sie, Khumantor może potwierdzić, jakiego pecha miałam parę tygodni temu w sparingu przez 3 bitwy!!!
Mam nadzieję, że do następnego turnieju będę miała co wystawić.. włącznie ze skończoną niespodzianką, która za samo bycie na stole da wam + milion do dzikiego ROTFLA i demotywacji -> Thomas- sic

"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
Dymitr mnie zawstydził ;/Dmtrij pisze:Dzięki chłopaki za turniej...
kiedy gramy kolejny turniej? Może znowu 2x1500?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
myślę że może zagrajmy w końcu turniej na "Duuuuu...żżżee..." pkt.... 2750 - 2999WojtuśŚ pisze:kiedy gramy kolejny turniej? Może znowu 2x1500?
ale to tylko propozycja dla organizatora następnego turnieju
nie ma problemu, jednak pamietajcie, ze do poki pogoda ciulowa zagramy na 6stolow max inside, chyba ze zrobia juz taras ale na pewno nie zrobia go w ciagu miesiacaKhumanor pisze:myślę że może zagrajmy w końcu turniej na "Duuuuu...żżżee..." pkt.... 2750 - 2999WojtuśŚ pisze:kiedy gramy kolejny turniej? Może znowu 2x1500?
ale to tylko propozycja dla organizatora następnego turnieju
btw jak tam opinie odnosnie pizzerii? dodacie cos? dla przypomnienia link: http://www.gastronauci.pl/12716-grande-pizza-wroclaw
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
to juz nie ze mna, skoro watek o turnieju w pizzerii to pisze o pizzeriiJarekK pisze:nie no wszystko super a w bardzie sie nie da walnąć turnieiku na 2500-2700??
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.