Szczury Dżumy [11.01.2011]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Szczury Dżumy [12.02.2010]
Ogon za gruby. Chyba że to ogon skorpiona a nie szczurzy.
Brzuch ok.
Reszta świetna.
Brzuch ok.
Reszta świetna.
A spodziewa się miotu? To trochę tłumaczy, najlepszego przyszłej mamie!Dzoooma pisze: Ona jest w stanie błogosławionym, spodziewa się niebawem D3 swarmów. Uszanuj to proszę ... Patrząc z perspektywy gracza nie widać, że jest tak gruby. Myślę, że nabrał czegoś skaveńskiego z tym brzuchem.
(Niko, wstrzymuję pracedo czasu, aż go zobaczycie i ocenicie )
Dzięki za opinie, pozdrawiam.
A tak serio niezły pomysł na kreta, czekam na dalszy rozwój prac.
Czcij wilka i jego watahe, bo jak nie to wp*****!!!
Coś z innej beczki. Sfrustrowany brakiem pomysłu stworzenie pasującej mi rozpiski na 8ed zarówno do szczurów jak i do mumii, postanowiłem odreagować. Wrzucam Wam tutaj zdjęcia zalążka mojej drugiej armii która póki co przez 8ed ma pod górkę. W ramach 7ed miały być to dwa oddziały łuczników, teraz będzie jeden. Domaluję jeszcze comand + wyciągnę bardziej łuki bo słabo to widać. Do tego 5 lekkiej jazdy i vip lichea. Całość tworzona z myślą o grze, malowana najszybciej jak potrafię więc bez rewelacji. Mam jednak nadzieję, że na stół się nada. Zdjęcia słabe jak zawsze, może jutro coś lepszego trzasnę. Pozdrawiam.
lisz zapowiada sie niezle, reszta przynajmniej na tych zdjeciach srednio mi sie podoba... mam nadzieje ze niedlugo zobacze ich na zywo i bede mogl powiedziec cos wiecej... ale ogolnie nie przemawia do mnie koncepcja roznokolorowych lukow i tego samego zestawu kolorow na lotkach...
Będę nad nimi pracował jeszcze.
WIP myszy.
Zdjęcia słabe i dziwnie wygląda tu sierść. W rzeczywistości nawet jestem z niej zadowolony, mimo wcześniejszych wątpliwości. Wygląda jak sfilcowana i poskręcana od brudu (albo tak sobie wmawiam ) Elementem z którego nie jestem zadowolony są "pokrywy na oczy". Niemniej nie mam pomysłu jak to naprawić i chyba tak zostanie. Początkowo myślałem o przyciemnieniu kolców ale chyba się przyzwyczaiłem i już mi się podobają Z założenia miała być to abominacja ale może kiedyś zostanie przemianowana na ogra pod lorda. Póki co musicie męczyć się z taką paskudą, mam nadzieję, że gdy skończę, nie będzie to najbrzydsza abominacja z jaką będziecie mieli okazję grać. Pozdrawiam.
WIP myszy.
Zdjęcia słabe i dziwnie wygląda tu sierść. W rzeczywistości nawet jestem z niej zadowolony, mimo wcześniejszych wątpliwości. Wygląda jak sfilcowana i poskręcana od brudu (albo tak sobie wmawiam ) Elementem z którego nie jestem zadowolony są "pokrywy na oczy". Niemniej nie mam pomysłu jak to naprawić i chyba tak zostanie. Początkowo myślałem o przyciemnieniu kolców ale chyba się przyzwyczaiłem i już mi się podobają Z założenia miała być to abominacja ale może kiedyś zostanie przemianowana na ogra pod lorda. Póki co musicie męczyć się z taką paskudą, mam nadzieję, że gdy skończę, nie będzie to najbrzydsza abominacja z jaką będziecie mieli okazję grać. Pozdrawiam.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niezła, spokojnie do gry wystarczy
Malowanie też OK, choć mimo wszystko przyciemniłbym te kolce u podstawy.
Można by też powyciągać jeszcze to futro by zwiększyć kontrast, choć to już zależy od tego jak ten sierściuch prezentuje się na żywo
Malowanie też OK, choć mimo wszystko przyciemniłbym te kolce u podstawy.
Można by też powyciągać jeszcze to futro by zwiększyć kontrast, choć to już zależy od tego jak ten sierściuch prezentuje się na żywo
kawał dobrej roboty. Na dobrą sprawę nie widze czego możnaby się przyczepić. No może tego ze sztandar pomimo ładnego wycieniowania nie ma freehandu
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Eeeee Slabo!!! wygladaja tak samo jak 2 miesiace temu czyli kilka fajnie pomalowanyc skavenow, a po takim czasie powinni wygladac jak kilkadziesiat fajnie pomalowanych skavenow o tak maluj-maluj zwawo-zwawo...
Jeśli dzwonek jest prawie skończony, to moim zdaniem jeszcze trochę mu brakuje. Między innymi paru warstw na drewnie, gdyż jest takie ciemne i płaskie. No i skóra szczuroogra taka czysta i bez żadnych ran. Może to wina zdjęć, nie wiem
Dzwonek dobry choć przydałoby się miejscowo rozjaśnić drewno.Generalnie pasuje mu ciemna tonacja ale nieco głębi też by się przydało.Bardzo dobre olinowanie, wiem niby szczegół ale naprawdę pierwszorzędnie dobrana barwa, wygląda jak prawdziwy sznur co nie zawsze wychodzi .
pewnie faktycznie przydaly by sie jakies rozjasnienia na drewnie i moze troche rdzy/patyny na metalu ale i tak jest bardzo fajnie maluj maluj na przyszly weekend masz miec cala armie pomalowana