Poszukiwani gracze z PIASECZNA i okolic !!!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Poszukiwani gracze z PIASECZNA i okolic !!!

Post autor: Bruce_Campbell »

Tak jak w tytule.
Poszukuję ludzi z Piaseczna powiązanych z naszym hobby
Można by się jakoś zorganizować - np. w miejskim ośrodku kultury w Piasecznie. Stworzyć klub, mini ligę itp. żeby na każdą grę lub pogaduchy o figurkach nie trzeba było jeździć do Warszawy.

pozdrawiam
Sławek
Zalesie Górne
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Witam;)

Jestem z Piaseczna a gdzie jest ten dom kultury??

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

kurde a ja myślałem, że jesteśmy z kolegami osamotnieni. Ja z kamionki chodzę do LO na chyliczkowskiej do IB. Fajnie byłoby coś zorganizować. np. jakiś mały turniej, bo ja tyko z jedną osobą gram.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Mamy w Piasecznie dwa ośrodki kulturalne - jeden przy urzędzie gminy, drugi niedaleko cmentarza na Kościuszki. Ja tu z okolicy nie znam nikogo kto by grał... :-( nie wierzę że jest nas tyko trzech... mam nadzieję że znajdzie się kilkunastu - kilkudziesięciu graczy. Rozpuszczajcie wici, pytajcie znajomych. Dowiedzcie się ilu nas może być. Mam pewne kontakty z GW... :-) więc stoły, makiety, miarki itd. nie będą stanowiły problemu. Musimy się tylko zebrać żeby utworzyć coś na kształt Piseczyńskiego - Klubu Warhammera. (wh40k też może by).

pozdrawiam i czekam na jakieś info od Was.
Sławek

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

No dobra a jak jest z wynajmowaniem pomieszczeń w tych ośrodkach ogarniałeś już coś czy to narazie tylko plany??

Awatar użytkownika
Bruce_Campbell
Oszukista

Na razie była tam moja żona załatwiać jakieś zajęcia dla naszych córek i sama nagrała mi temat bo powiedziała że strasznie mili ludzie tam pracują i są otwarci na wszystkie nowe inicjatywy. Wiesz Piaseczno to nie jakaś hiper-aglomeracja więc każdy sposób na ukulturalnianie młodzieży wydaje im się OK.
Klub zrzeszający miłośników gier bitewnych i fantastyki wydaje się być czymś świeżym i ciekawym w takich lekko skostniałych domach kultury :-)

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Mam jeszcze 2 kumpli z gołkowa, wszyscy jesteśmy w pierwszej klasie liceum, może niedługo się któryś z nich odezwie. Kilkanaście, kilkadziesiąt ludzi się nie znajdzie, ale fajnie byłoby utworzyć jakiś klub, mieć własne koszulki itp. Dużo ludzi nie potrzeba na jakiś mały turniej, ani jako członków klubu.
Obrazek

ODPOWIEDZ