Tak jak w tytule.
Poszukuję ludzi z Piaseczna powiązanych z naszym hobby
Można by się jakoś zorganizować - np. w miejskim ośrodku kultury w Piasecznie. Stworzyć klub, mini ligę itp. żeby na każdą grę lub pogaduchy o figurkach nie trzeba było jeździć do Warszawy.
pozdrawiam
Sławek
Zalesie Górne
Poszukiwani gracze z PIASECZNA i okolic !!!
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Poszukiwani gracze z PIASECZNA i okolic !!!
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Mamy w Piasecznie dwa ośrodki kulturalne - jeden przy urzędzie gminy, drugi niedaleko cmentarza na Kościuszki. Ja tu z okolicy nie znam nikogo kto by grał...
nie wierzę że jest nas tyko trzech... mam nadzieję że znajdzie się kilkunastu - kilkudziesięciu graczy. Rozpuszczajcie wici, pytajcie znajomych. Dowiedzcie się ilu nas może być. Mam pewne kontakty z GW...
więc stoły, makiety, miarki itd. nie będą stanowiły problemu. Musimy się tylko zebrać żeby utworzyć coś na kształt Piseczyńskiego - Klubu Warhammera. (wh40k też może by).
pozdrawiam i czekam na jakieś info od Was.
Sławek

pozdrawiam i czekam na jakieś info od Was.
Sławek
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Na razie była tam moja żona załatwiać jakieś zajęcia dla naszych córek i sama nagrała mi temat bo powiedziała że strasznie mili ludzie tam pracują i są otwarci na wszystkie nowe inicjatywy. Wiesz Piaseczno to nie jakaś hiper-aglomeracja więc każdy sposób na ukulturalnianie młodzieży wydaje im się OK.
Klub zrzeszający miłośników gier bitewnych i fantastyki wydaje się być czymś świeżym i ciekawym w takich lekko skostniałych domach kultury
Klub zrzeszający miłośników gier bitewnych i fantastyki wydaje się być czymś świeżym i ciekawym w takich lekko skostniałych domach kultury

Mam jeszcze 2 kumpli z gołkowa, wszyscy jesteśmy w pierwszej klasie liceum, może niedługo się któryś z nich odezwie. Kilkanaście, kilkadziesiąt ludzi się nie znajdzie, ale fajnie byłoby utworzyć jakiś klub, mieć własne koszulki itp. Dużo ludzi nie potrzeba na jakiś mały turniej, ani jako członków klubu.