Kohortex - pytania do graczy?!
Re: Kohortex - pytania do graczy?!
W sumie dobrze by było jak byście jak najszybciej określili ograniczenia bo nie wiem co mam malować 

Poczekajmy na Slask. Pod koniec wrzesnia bedzie regulamin, miesiac czasu na malowanie to sporo.
Moge umierać... Ziemko mówi że miesiac na malowanie to sporo...Ziemko pisze:miesiac czasu na malowanie to sporo.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Jagal pisze:Moge umierać... Ziemko mówi że miesiac na malowanie to sporo...Ziemko pisze:miesiac czasu na malowanie to sporo.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Ziemko pisze:Lordow nie bedzie na 95%
Jak ich nie będzie to rozpiski będą nawet całkiem klarowne jak w 7 ed. wszystko po 25% no i przegięć w magii, bo brak Czarusiów 4 lev z 4 czarami to jednak dobra rzecz która daje pograć innym armiom.
Jagal pisze:Moge umierać... Ziemko mówi że miesiac na malowanie to sporo...Ziemko pisze:miesiac czasu na malowanie to sporo.
Zeby czesc armii na 3 kolory dziabnac? To nawet ja bym zrobil

hehebigpasiak pisze:Jagal pisze:Moge umierać... Ziemko mówi że miesiac na malowanie to sporo...Ziemko pisze:miesiac czasu na malowanie to sporo.

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Ziemko pisze:Jagal pisze:Moge umierać... Ziemko mówi że miesiac na malowanie to sporo...Ziemko pisze:miesiac czasu na malowanie to sporo.
Zeby czesc armii na 3 kolory dziabnac? To nawet ja bym zrobil
2 oddziały kawy pomalować porządnie na 3 kolory + podstawki + zamagnetyzować? Do tego chciałem ładnego bsb dziabnąć z porządnym battle standarem. Jasne ze to drugie nie jest konieczne, ale jak bym wiedział ze moge np. 2 trebki wystawic to inaczej by to wyglądało

pzdr!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Bez dublowania TYCH SAMYCH rarow i triplowania TYCH SAMYCH speciali raczej bedzie.
ku*wa ziemas... Jesli regulamin jest gotowy to się go daje od razu... Jest przecież ''Paweł Pasiakgokish pisze:Panowie REGULAMIN ZAWIŚNIE W PRZYSZŁYM TYGODNIU (Hrabia Ziemko tak zadecydował , że czekać na niego mamy to czekamy ;D )

Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Jagal pisze:ku*wa ziemas... Jesli regulamin jest gotowy to się go daje od razu... Jest przecież ''Paweł Pasiakgokish pisze:Panowie REGULAMIN ZAWIŚNIE W PRZYSZŁYM TYGODNIU (Hrabia Ziemko tak zadecydował , że czekać na niego mamy to czekamy ;D )'' który moze okiełznać niekontrolowane pytania graczy..
Są jeszcze drobne spory ale myślę , że prędzej go wrzucimy :] nie wszyscy są Ziemkiem który maluje milion modeli w 3 kolory przez miesiąc
"najprawdopodobniej" max 2 takie same R, max 2 takie same S.

Tu się jeszcze zastanawiamy.Aldean pisze:A co z high elfami i slotami?
pozdrawiam
Mamy kilka opcji i rozważamy je po kolei.
He, he, heJagal pisze:ku*wa ziemas... Jesli regulamin jest gotowy to się go daje od razu... Jest przecież ''Paweł Pasiakgokish pisze:Panowie REGULAMIN ZAWIŚNIE W PRZYSZŁYM TYGODNIU (Hrabia Ziemko tak zadecydował , że czekać na niego mamy to czekamy ;D )'' który moze okiełznać niekontrolowane pytania graczy..

Jeszcze mojej nie mówiłem że nazwisko zmieniłem

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned