Games Day 2010
Games Day 2010
Wybiera się ktoś? Jakby ktoś chciał jechać z Londynu to mogę zabrać. Jakbyco to pm.
A GW nie organizuje transportu autokarowego z pod swoich sklepów? W zeszłym roku tak było jak jechałem i ten przejazd wyszedl tanio jak barszcz w porównaniu do cen pozostałych środków transportu.

fotki z GAMES DAY 2010 dziś, smacznego! a jutro machnę jakąś relację!
Dzięki za foto - relację Kefas! Świetne zdjęcia i niesamowite modele - zwłaszcza te z Warhammer Forge. Ech, jak pomyślę, że kiedyś mieszkałem 20min jazdy od Birmingham...
Oczywiście czekam na więcej!
Oczywiście czekam na więcej!
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Dzis wieczorkiem powinienem wrzucic swoje zdjatka z Games Day'a to pozniej podam link.
Apropo Kefas w ktorej czesci Londynu mieszkasz?
Apropo Kefas w ktorej czesci Londynu mieszkasz?
- Neferkamin
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Aby rozwiac Twoje watpliwosci co do Chaos Dwarfow to:
Byly przedstawione na stoisku Forge Warhammer - czyli cala armie beda tworzyli ludzie z FW i tak sa do battla. Juz mi sie wgrywaja foty, to bedziesz mogl maszynie blizej sie przyjrzec. A z moich "duman" wynika ze nie bedzie to armia turniejowa, gdzyz nie robi jej GW a FW.
OK, foty jeszcze powoli sie wgrywaja, ale podaje linka ponizej do obejrzenia.
Sorka za foty, ktore sa z deczka rozmazane, ale nie zdazylem ich przebrac, pewnie niedlugo to zrobie.
GAMES DAY 2010
Byly przedstawione na stoisku Forge Warhammer - czyli cala armie beda tworzyli ludzie z FW i tak sa do battla. Juz mi sie wgrywaja foty, to bedziesz mogl maszynie blizej sie przyjrzec. A z moich "duman" wynika ze nie bedzie to armia turniejowa, gdzyz nie robi jej GW a FW.
OK, foty jeszcze powoli sie wgrywaja, ale podaje linka ponizej do obejrzenia.
Sorka za foty, ktore sa z deczka rozmazane, ale nie zdazylem ich przebrac, pewnie niedlugo to zrobie.
GAMES DAY 2010