Polacy aresztowali szefa czeczeńskiego rządu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Polacy aresztowali szefa czeczeńskiego rządu
Dziś rano w Warszawie zatrzymano szefa emigracyjnego rządu Czeczenii Zakajewa.
http://www.gazeta.pl/0,0.html
Teraz pewnie - zgodnie z duchem naszej obecnej polityki "pociskaj mnie jak lubisz mnie Rosyjski Panie"
zostanie on odstawiony do Rosji.
Kilkanaście lat polityki wschodniej naszego państwa jest starannie niszczone.
POrażka
Teraz pewnie - zgodnie z duchem naszej obecnej polityki "pociskaj mnie jak lubisz mnie Rosyjski Panie"
POrażka
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
polityce wschodniej ostatnich lat?
znaczy masz na myśli politykę drobiu?
nonsens.
Nikt nie zostanie nikomu wydany.
znaczy masz na myśli politykę drobiu?
nonsens.
Nikt nie zostanie nikomu wydany.
@Murmi - polityki dzięki której główne wydanie CNN pokazywało szefa innego państwa mówiącego o Polsce z zachwytem
masz to teraz ?
nie odbieram nikomu prawa cieszenia się z polityki braku własnego zdania na arenie międzynarodowej, zwiększania podatków, obciążeń, zmniejszania ilości dostępnych dni urlopu na żądanie, nie odbieram prawa do
bycia stadem
masz to teraz ?
nie odbieram nikomu prawa cieszenia się z polityki braku własnego zdania na arenie międzynarodowej, zwiększania podatków, obciążeń, zmniejszania ilości dostępnych dni urlopu na żądanie, nie odbieram prawa do
bycia stadem
http://www.vesti.ru/doc.html?id=393267
Według ruskich prokuratura jeszcze przed jego przylotem ogłosiła, że jeśli przyleci to go aresztuje, bo taki ma obowiązek.
Facet ma zarzuty za przygotowywanie operacji Jihad, na skutek której zginęło co najmniej 500 osób.
No ale ty przecież wiesz lepiej, że to po prostu Rudy chce się Iwanowi podlizać
Według ruskich prokuratura jeszcze przed jego przylotem ogłosiła, że jeśli przyleci to go aresztuje, bo taki ma obowiązek.
Facet ma zarzuty za przygotowywanie operacji Jihad, na skutek której zginęło co najmniej 500 osób.
No ale ty przecież wiesz lepiej, że to po prostu Rudy chce się Iwanowi podlizać
aresztowali go bo nie mamy w tej kwestji wiele do powiedzenia, facet jest scigany miedzynarodowym listem gonczym... a przekazac ruskim raczej go nie przekarza... przeciez juz byl aresztowany w kilku panstwach i nikt go nie oddal ruskim wiec mam nadzieje ze i my go nie oddamy...
A poinformujesz nas, które to rządy prowadziły dobrą politykę wschodnią wobec Rosji? Rozumiem, że wg. Ciebie PO takiej nie prowadzi - to kto prowadził?DZIK pisze:Dziś rano w Warszawie zatrzymano szefa emigracyjnego rządu Czeczenii Zakajewa.
POrażka
Wypuścili faceta.DZIK pisze:Teraz pewnie - zgodnie z duchem naszej obecnej polityki "pociskaj mnie jak lubisz mnie Rosyjski Panie"
POrażka
Teraz pewnie - zgodnie z duchem swego obecnego światoantyPOglądu ogłosisz, że:
- Chyży Ruj przybrał nową taktykę pozorowanej dbałości o interesy POlski, ani chybi po to żeby ją dalej od środka obalać
- to zwycięstwo niezawisłej Trzeciej Władzy nad pazernymi skurwiałymi zakusami Chyżego Ruja. Tej samej Trzeciej Władzy, która paręnaście godzin temu była dla ciebie POrażką.
Ewentualnie:
- pokażesz, że masz jaja i pozdrowisz adwersarzy spod stołu, gdzie będziesz odszczekiwać swoje poranne wynurzenia
Albo najpewniej:
- udasz, że tematu nie ma, nie było i nie będzie*
Pozdro szeset
* Aż do następnej okazji
Yeah Baby Dziop
ale nie gram od dawna w batla
postuję czasem na muzie, piłce i polityce
pokolenie się zmieniło, klimat nie ten, edycja całkiem inna
i nawet nie można flejmu dobrego wykręcić
jak niegdyś z Malalem czy Darkiem
pozdro serdeczne
ale nie gram od dawna w batla
postuję czasem na muzie, piłce i polityce
pokolenie się zmieniło, klimat nie ten, edycja całkiem inna
i nawet nie można flejmu dobrego wykręcić
jak niegdyś z Malalem czy Darkiem
pozdro serdeczne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
oj oj Dziku starzejemy sie? Ale zew WFB potrafi znowu pciągnąć na nowo. Wystarczy dać mu szansę.
nowa edycja nowe mozliwości Flejm zawsze się znajdzie wystarczy zapruszyć.
dyskusje prowadzone z Dzikiem na linii PO-PIS pamiętam sprzed 5-6 lat, więc świadomie nie włączyłem się do dyskusji
dyskusje prowadzone z Dzikiem na linii PO-PIS pamiętam sprzed 5-6 lat, więc świadomie nie włączyłem się do dyskusji
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE